Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έγινε 100αρης στο… σπίτι του ο Αγκουέρο (stats)
Μάντσεστερ Σίτι

Έγινε 100αρης στο… σπίτι του ο Αγκουέρο (stats)

Μετά τους ζωντανούς «θρύλους» Τιερί Ανρί και Γουέιν Ρούνει ακόμη ένας γράφει ιστορία στην Πρέμιερ Λιγκ με τις επιδόσεις του. Ο Κουν Αγκουέρο είναι και με τη... βούλα ο βασιλιάς του Έτιχαντ και της Μάντσεστερ Σίτι.

22.09.2019 | 14:38

Τι ξέρει να κάνει καλά ο Κουν Αγκουέρο; Να βάζει ακατάπαυστα την μπάλα στο πλεκτό βέβαια! Ο Αργεντινός από το 2011 ως και σήμερα βρίσκει τον τρόπο να ξεσηκώνει τους φίλους της Μάντσεστερ Σίτι. Κάθε χρονιά ηγείται της επίθεσης της ομάδας του. Ένας από τους πιο χαρισματικούς επιθετικούς όλων των εποχών χθες έγραψε ιστορία.

Το μαγικό 8-0 της Μάντσεστερ Σίτι με θύμα την Γουότφορντ εκτός από ρεκόρ δημιούργησε ακόμη μία συνθήκη. Η μεγαλύτερη σε εύρος νίκη των «Πολιτών» σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ συνοδεύτηκε και από μια ατομική επίδοση. Πρωταγωνιστής ο Κουν Αγκουέρο, με τον 31χρονο επιθετικό να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στην ευρεία νίκη.

Τα 100 στο Έτιχαντ έφθασε ο Αγκουέρο

Με αυτό του το «χτύπημα» ο Αργεντινός μπήκε σε ένα κλειστό, πολύ κλειστό κλαμπ. Έφθασε τα 100 τέρματα στην καριέρα του σε εντός έδρας αναμετρήσεις σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Νούμερο τρομακτικό, το οποίο δουλεύει αδιάκοπα από την ημέρα που πάτησε στο Μάντσεστερ.

Παρόμοια επίδοση στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ έχουν ακόμη δύο. Τιερί Ανρί με 114 στο Χάιμπουρι και Γουέιν Ρούνει με 101 στο Ολντ Τράφορντ. Έχοντας περάσει προ πολλού τον τριψήφιο αριθμό τερμάτων με την φανέλα της Σίτι, ο Αγκουέρο αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η φετινή του εκκίνηση μάλιστα φανερώνει πως στα 31 του δεν έχει σταματήσει να έχει κίνητρα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version