Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δυσαρέσκεια στο «Καμπ Νόου» για Σουάρες!
Home Page

Δυσαρέσκεια στο «Καμπ Νόου» για Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες έχει γίνει δέκτης αρκετών αποδοκιμασιών από τους φίλους των Καταλανών...

25.09.2019 | 15:47

Ο Λουίς Σουάρες κινείται στην… μετριότητα και οι φίλοι της Μπαρτσελόνα χάνουν την υπομονή τους!

Οι εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα την φετινή σεζόν δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα των τελευταία ετών. Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν πως είναι η χειρότερη Μπαρτσελόνα των τελευταίων 25 ετών!  Η απουσία του Λίο Μέσι στην αρχή της σεζόν έχει φέρει μια ανισορροπία στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται κάτω υπό μεγάλη πίεση. Το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην Βιγιαρεάλ, έδωσε… παράταση ζωής στους Καταλανούς, ωστόσο δεν έδωσε μια οριστική λύση. Τα τελευταία νέα δεν είναι καλά, καθώς ο Μέσι θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες ακόμα. Αυτό σημαίνει πως Λουίς Σουάρες και Αντουάν Γκριεζμάν πρέπει να… ξυπνήσουν!

Ειδικά ο Ουρουγουανός κάνει μια κάκιστη σεζόν μέχρι στιγμής. Η γκρίνια προς το πρόσωπο του γίνεται ολοένα και πιο φανερή. Στην αναμέτρηση απέναντι στην Βιγιαρεάλ οι φίλοι των Μπλαουγκράνα αποδοκίμασαν τον έμπειρο επιθετικό ουκ ολίγες φορές. Ο 32χρονος άσος έχει σημειώσει 2 γκολ σε 4 αναμετρήσεις, ωστόσο δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του.

Η θέση του στην βασική ενδεκάδα μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα. Ο τεχνικός των Καταλανών φαίνεται πως θα αφήσει στον πάγκο τον Ουρουγουανό στην αναμέτρηση με την Χετάφε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version