Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δείχνει πως έχει σφυγμό η Σεβίλλη (vid)
Ισπανία

Δείχνει πως έχει σφυγμό η Σεβίλλη (vid)

H Ρεάλ Σοσιεδάδ έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στη κορυφή της βαθμολογίας χάνοντας με 3-2 από τη γηπεδούχο Σεβίλλη.

29.09.2019 | 23:54

Η Σεβίλλη υποδέχτηκε τη Σοσιεδάδ στην έδρα της για το παιχνίδι το οποίο κλείνει χρονικά την αγωνιστική στην Ισπανία. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τη νίκη για να μπουν σφήνα στη πεντάδα. Ενώ οι Σεβιγιάνοι να μπορέσουν να πλασαριστούν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Στο πρώτο μέρος και για τη μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου η Σεβίλλη ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα. Η Σοσιεδάδ όμως ήταν αυτή που προηγήθηκε και μάλιστα από πολύ νωρίς στο ημίχρονο. Μετά από πολύ ωραία πάσα του Γιανουζάι ο Οριαθάμπαλ έκανε το 0-1 μόλις στο 4ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν για την ισοφάριση. Τα κατάφεραν στο 18ο λεπτό με τον Νολίτο και μετά από ασίστ του Μπανέγα. Εξαιρετικό γκολ από τον Νολίτο το οποίο θέτει υποψηφιότητα για το γκολ της αγωνιστικής.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους και μπήκαν με γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις 2 λεπτά μετά την έναρξη ο Λούκας Οκάμπος με πολύ ωραία ενέργεια έκανε το 2-1.

https://www.youtube.com/watch?v=apzIBRfyJM8

Βέβαια η Σεβίλλη δεν έμεινε εκεί κατάφερε να διευρύνει τα τέρματα της και να κάνει το 3-1. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Φράνκο Βάσκεζ που μόλις είχε περάσει αλλαγή.

H Σοσιεδάδ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει τη διαφορά σε 3-2 λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Ο Πορτού πέτυχε το γκολ στο 87ο λεπτό.

Πλέον Σεβίλλη και Σοσιεδάδ ισοβαθμούν στους 13 βαθμούς και βρίσκονται στην 6η και στην 5η θέση αντίστοιχα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version