Ρόμα

Απίστευτη “κακοδαιμονία” για την Ρόμα!(pic)

Τσαπακόστα ο 15ος "άτυχος"

Όπως αναμενόταν, ο τραυματισμός του Τσαπακόστα ήταν τόσο σοβαρός, όσο έλεγαν οι πρώτες εκτιμήσεις. Ο Ιταλός αμυντικός, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο Τσαπακόστα που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, αφού αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση, τον Απρίλιο του 2020.

Ο Τσαπακόστα επιβεβαίωσε την κατάρα που υπάρχει την τελευταία πενταετία στην Ρόμα. Ο αμυντικός των “τζιαλορόσι”, έγινε ο 15ος ποδοσφαιριστής της ομάδας που παθαίνει ρήξη χιαστού μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια. Δηλαδή τρεις φορές ανά έτος. Το νούμερο είναι εξωφρενικό, αν συνυπολογίσουμε την σοβαρότητα του συγκεκριμένου τραυματισμού αλλά και το διάστημα αποκατάστασης. Μάλιστα από αυτούς τους 15 άτυχους της λίστας, ο Τσαπακόστα γίνεται ο 11ος αμυντικός που παθαίνει χιαστό. Image result for zappacosta injured

Η “καταραμένη” λίστα

Ο Άντζελο Μανιάντε, έφτιαξε και “τουίταρε” τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Ρόμα που έχουν υποστεί αυτό το τραυματισμό. Η συνειδητοποίηση από του κοινού, του πλήθους των ποδοσφαιριστών που έχουν κόψει το χιαστό τους, προκάλεσε τρομερό ενδιαφέρον και ποικίλα σχόλια. Είναι σίγουρο ότι στην “αιώνια” πόλη χρειάζονται επειγόντως ένα ευχέλαιο, μπας και σπάσει η κακοδαιμονία που τους έχει χτυπήσει τα τελευταία χρόνια. Πέρα από όλα, προέχει η αποκατάσταση της ζημιάς του Τσαπακόστα, ώστε να γυρίσει δυνατότερος στα γήπεδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ