Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντισον ο εκλεκτός για αντι-Έρικσεν!
Τότεναμ

Μάντισον ο εκλεκτός για αντι-Έρικσεν!

Ο Έρικσεν φεύγει και η Τότεναμ προσανατολίζεται στον Μάντισον, για να γίνει ο αντικαταστάτης του.

06.10.2019 | 03:04

Ο Τζέιμς Μάντισον είναι από τους παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει με τη φετινή τους απόδοση. Ο Άγγλος που αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα της Λέστερ είναι από τους κορυφαίος, βοηθώντας την ομάδα του να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Ο Μάντισον στα τελευταία παιχνίδια έχει αρχίσει να βρίσκει και δίχτυα. Τελευταίο παράδειγμα το ματς με τη Λίβερπουλ στο “Ανφιλντ”. Οι καλές εμφανίσεις ποδοσφαιριστή έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων, μίας εξ αυτών της Τότεναμ.

Οι “Λονδρέζοι” πρόκειται να χάσουν τον Κρίστιαν Έρικσεν, είτε το χειμώνα, είτε το ερχόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερο. Τα δημοσιεύματα στο “νησί”, κάνουν λόγο ότι ο  Έρικσεν θα μετακόμιση στη Γιουνάιτεντ. Έτσι, οι άνθρωποι της Τότεναμ, είναι αναγκασμένοι να βρουν μία αξιόπιστη λύση, ώστε να καλυφθεί το τεράστιο κενό που αφήνει πίσω του ο Δανός. Η διοίκηση της ομάδας θεωρεί ότι με ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια λίρες, θα καταφέρει να κάνει δικό της τον παίκτη.

Ο ανταγωνισμός

Παρόλα αυτά η Τότεναμ δεν είναι μόνης της στο κυνήγι του Μάντισον. Η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να ενισχυθεί, ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες του παρελθόντος. Ο Σόλσκιερ έχει εκφραστεί με καλά λόγια για τον 22χρονο Άγγλο. Ο προπονητής των “κόκκινων διαβόλων”, θεωρεί ότι ο παίκτης έχει και την ποιότητα να σταθεί στη Γιουνάιτεντ. Παράλληλα το ότι είναι γηγενής, είναι ακόμα ένα προσόν για εκείνον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μάντισον,  θα μας απασχολήσει έντονα ήδη από το μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version