Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χεσέ: “Απολαμβάνω ακόμα το ποδόσφαιρο”!
Home Page

Χεσέ: “Απολαμβάνω ακόμα το ποδόσφαιρο”!

Χαρούμενος και σε καλή φυσική κατάσταση δήλωσε ο Χεσέ Ροντρίγκεζ.

14.10.2019 | 16:40

Ο Χεσέ βλέπει την καριέρα του να κατρακυλά. Οι αρχικές προσδοκίες για την πορεία του ήταν τεράστιες, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο δεν επιβεβαιώθηκαν. O Χεσέ Ροντρίγκεζ πάει από δανεικός σε δανεικός. Η Σπόρτινγκ είναι η τέταρτη κατά σειρά ομάδα που η Παρί παραχωρεί τον παίκτη της. Ο στόχος είναι να επανέλθει ο ποδοσφαιριστής της στο επίπεδο που ήταν όταν τον απέκτησε. Κάτι που πλέον αν γίνει, θα είναι μεγάλη ανατροπή.

Ο Χεσέ πάντως, δείχνει να μην επηρεάζεται από αυτή την κατάσταση. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, έδειξε ότι δεν είναι καθόλου προβληματισμένος για την πορεία που έχει πάρει η καριέρα του. Με αυτοπεποίθηση, δήλωσε ότι το ποδόσφαιρο τον κάνει χαρούμενο ακόμα. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και απόλυτα έτοιμος να ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση.

Οι δηλώσεις του Χεσέ

Ο Ισπανός εξτρέμ δήλωσε συγκεκριμένα: «Το άθλημα μου δίνει την ευκαιρία να είμαι χαρούμενος και το να παίζω ποδόσφαιρο είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο από οτιδήποτε»«Μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ, ήμουν πολύ χαρούμενος. Το πιο σημαντικό είναι να δουλεύεις και να είσαι έτοιμος. Βρίσκομαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και θέλω να είμαι στο επίπεδο που χρειάζεται. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα προπονηθεί τόσο πολύ».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version