Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αυτά που κάνει ο Ομπαμεγιάνγκ δεν τα είχε κάνει ούτε ο Ανρί! (vid)
Άρσεναλ

Αυτά που κάνει ο Ομπαμεγιάνγκ δεν τα είχε κάνει ούτε ο Ανρί! (vid)

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρήκε και πάλι δίχτυα με τη φανέλα της Άρσεναλ και έτσι έφτασε τα 50 με τους "κανονιέρηδες" σε όλες τις διοργανώσεις.

02.11.2019 | 17:52

Ούτε ένα, ούτε δύο. Τα 50 γκολ με την Άρσεναλ πανηγύρισε ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Γουλβς. Ο Γκαμπονέζος φορ από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι και σήμερα δεν σταματά να σκοράρει με τους “κανονιέρηδες”.

Είναι απίθανη η επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. Κάτι που φαίνεται και από τα στατιστικά του στοιχεία από τότε που πάτησε το πόδι του στο Βόρειο Λονδίνο.Ο πρώην παίκτη της Μπορούσια Ντόρτμουντ χρειάστηκε μόλις 78 ματς για να φτάσει τα… μισά των 100.

Κάτι που δείχνει ότι αν συνεχίσει έτσι μπορεί να ξεπεράσει πολλούς θρύλους του συλλόγου. Ένας από αυτούς είναι ο Τιερί Ανρί με τον Γάλλο φορ να θέλει πιο πολλά ματς για να φτάσει στα 50 γκολ.

Δεν σταματάει πουθενά ο Ομπαμεγιάνγκ!

Το καλό για την Άρσεναλ στην περίπτωση του Ομπαμεγιάνγκ είναι ότι διαθέτει έναν παίκτη που μπορεί να σκοράρει από κάθε σημείο του γηπέδου. Δεν είναι μονοδιάστατος. Σε καμία περίπτωση. Γίνεται επικίνδυνος είτε σε κανονική ροή αγώνα, είτε από “στημένες” φάσεις.

Στο παιχνίδι με τη Γουλβς απλά χρειάστηκε να είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ίατ Ράιτ, ένας από τους θρύλος της Άρσεναλ, χρειάστηκε λιγότερα ματς από τον “Όμπα” για να πανηγυρίσει τα 50 “τεμάχια”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version