Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ροντρίγκο είχε ρίξει… «πόρτα» στην Λίβερπουλ
Home Page

Ο Ροντρίγκο είχε ρίξει… «πόρτα» στην Λίβερπουλ

Ο Ροντρίγκο είχε κερδίσει τις εντυπώσεις των ανθρώπων της Λίβερπουλ, αρκετούς μήνες πριν τον "αρπάξει" η Ρεάλ από την Σάντος!

08.11.2019 | 00:40

Αδιαμφισβήτητα το κεντρικό πρόσωπο για την Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι ο Ροντρίγκο

Ο Ροντρίγκο έκανε μια μαγική εμφάνιση κόντρα στην Γαλατασαράι. Ο νεαρός επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ δίνοντας παράλληλα και δύο ασίστ στο νικηφόρο 6-0 επί των Τούρκων. Ο Βραζιλιάνος άσος κερδίζει σιγά σιγά την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν και φαίνεται να υπερτερεί του Βινίσιους.

Το περασμένο καλοκαίρι οι Μαδριλένοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 50 εκατ. ευρώ για να φέρουν στην Μαδρίτη τον 18χρονο επιθετικό.  Ωστόσο, πριν τους μερένχες μια άλλη τεράστια ομάδα της Ευρώπης,  η Λίβερπουλ, είχε κινηθεί για την απόκτηση του..

Αυτήν την αποκάλυψη την έκανε ο Ελάνο, ο οποίος ήταν από ο πρώτος που έδωσε την ευκαιρία στον Ροντρίγκο να κάνει το ντεμπούτο του με την Σάντος!

«Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την Λίβερπουλ, όταν ο Ροντρίγκο είχε κάνει μερικές καλές εμφανίσεις στις μικρότερες κατηγορίες. Όμως όλοι τότε νιώθαμε πως δεν είχε έρθει η ώρα να φύγει, ενώ και η προσφορά ήταν ιδιαίτερα χαμηλή. Από την άλλη όταν ήρθε η προσφορά από την Ρεάλ Μαδρίτης, είπα στην διοίκηση πως είχε έρθει η στιγμή να αρπάξει ο Ροντρίγκο την ευκαιρία», ανέφερε.

«Ακόμα και όταν ήταν νεότερος, μπορούσες εύκολα να δεις πως είχε εξαιρετική ποιότητα. Βελτιωνόταν μέρα με την μέρα και ήταν ζήτημα χρόνου να κάνει το βήμα παραπάνω μετά την Σάντος», είπε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version