Μίλαν

Κρέμασε τα παπούτσια του με μεγάλη πίκρα ο Μοντολίβο!

«Αποφάσισα να αφήσω έναν κόσμο που δεν μου αρέσει πια», έτσι επέλεξε να ξεκινήσει την συνέντευξη στην οποία ανακοίνωσε τους λόγους που σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ρικάρντο Μοντολίβο.

Ο Ρικάρντο Μοντολίβο ήταν για χρόνια ο αρχηγός και ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της Μίλαν. Το τελευταίο ενάμιση χρόνο όμως, έχει εξαφανιστεί τελείως. Δεν αγωνίζεται καθόλου και είναι εντελώς παραγκωνισμένος. Αυτή η κατάσταση, ανάγκασε τον Ιταλό να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα στα 34 του χρόνια, δείχνοντας πραγματικά πολύ πληγωμένος από την αντιμετώπιση της ομάδας που υπηρέτησε τα τελευταία 7 χρόνια.

Τα λόγια του Μοντολίβο

Ο Μοντολίβο ξεκίνησε με την βαριά ατάκα: «Αποφάσισα να αφήσω έναν κόσμο που δεν μου αρέσει πια». Και συνέχιζε κάνοντας μια αναδρομή: «Σε ηλικία 33 ετών αγωνίστηκα για τελευταία φορά στην καριέρα μου. Τον Μάιο του 2018 στο Ατλέτικ Ατζούρι Ντ’Ιτάλια όπου είχα κάνει το ντεμπούτο μου 16 χρόνια πριν. Δύο, επτά, επτά. Δύο σεζόν στην Αταλάντα, επτά στην Φιορεντίνα και επτά στην Μίλαν, αν και ο τελευταίος 1,5 χρόνος στην Μίλαν ήταν μία δοκιμασία”. Image result for riccardo montolivo

 

Για την πίκρα του στο τέλος της καριέρας του: “Εγώ, μετά από επτά χρόνια, βρέθηκα μόνος, χωρίς το περιβραχιόνιο του αρχηγού, εκτός ακόμα και από την Primavera. Από αγάπη για το σύλλογο δεν μίλησα ποτέ. Με έβαλαν στο περιθώριο, δεν έπαιρνα απαντήσεις, με άφηναν εκτός ομάδας χωρίς εξήγηση. Με καταδίκασαν να σταματήσω. Δεν έχω πάντως μνησικακία. Όσοι έκαναν λάθη απέναντί μου, όσοι έδειξαν έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου, ας κάνουν τους λογαριασμούς με τη συνείδησή τους”.

 

Όσο για την κόντρα του με τον Γκατούζο είπε: “Ο Γκατούζο δεν μου εξηγούσε ποτέ για ποιο λόγο με απέκλειε. Μου έλεγε πως δεν έπαιζα επειδή δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα πόδια μου. Αλλά δεν με έβαζε ποτέ να παίξω.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ