Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι 3 επιλογές του Αζάρ για την Χρυσή Μπάλα!
Λίβερπουλ

Οι 3 επιλογές του Αζάρ για την Χρυσή Μπάλα!

Το βραβείο πρέπει να πάει σε κάποιον "Κόκκινο" σύμφωνα με τον Εντέν Αζάρ.

25.11.2019 | 19:52

Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο και φυσικά ούτε Νεϊμάρ! Τελείως διαφορετικές είναι οι επιλογές του Εντέν Αζάρ για την Χρυσή Μπάλα 2019. Ο εξρέμ της Ρεάλ, πήγε προς Λιμάνι πλευρά, αφού και οι 3 ποδοσφαιριστές που θεωρεί ότι αξίζουν να πάρουν το βραβείο, είναι παίκτες της Λίβερπουλ. Ο Βέλγος έβγαλε την τριάδα του, με τον Μανέ, τον Σαλάχ και τον Βαν Ντάικ να είναι οι επιλογές του.

Ο Αζάρ μπορεί να ήταν αντίπαλος με αυτούς τους παίκτες τα προηγούμενα χρόνια, ξέρει όμως την αξία τους και αναγνωρίζει την συμβολή τους στην απογείωση της Λίβερπουλ. Έτσι, θεωρεί ότι δικαιωματικά το βραβείο πρέπει να καταλήξει κάπου ανάμεσα σε αυτούς. Σε αντίθεση με πολύ κόσμο, έχει ως πρώτη επιλογή τον Μανέ και όχι τον Βαν Ντάικ. Όπως λέει χαρακτηριστικά, αν ο Σενεγαλέζος είχε κατακτήσει το Κόπα Άφρικα, θα ήταν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο του παίκτη της χρονιάς.

Τα λόγια του Αζάρ

“Θα έδινα την Χρυσή Μπάλα σε κάποιον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ. Ο Μανέ, ο Σαλάχ και ο Βαν Ντάικ, την αξίζουν δικαιωματικά. Αν ο Μανέ είχε κερδίσει το Κύπελλο με την εθνική ομάδα της χώρας του, δεν θα υπήρχε καν κουβέντα για τον νικητή. θα ήταν ξεκάθαρα εκείνος. Θα ήταν ωραία να κερδίσει το βραβείο ο Μανέ. Ωραίο θα ήταν να το πάρει και ο Σαλάχ. Είναι πολύ καλός μου φίλος”, ανέφερε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version