Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα συγκινητικά λόγια του Μάρτιν για τον πατέρα του!
Αγγλία

Τα συγκινητικά λόγια του Μάρτιν για τον πατέρα του!

Τρομερή συγκίνηση με την ιστορία του Ντέιβιντ Μάρτιν.

01.12.2019 | 17:13

Ο Ντέιβιντ Μάρτιν είχε ένα όνειρο. Να αγωνιστεί με την ομάδα που αγάπησε από μικρός. Με την ομάδα που ο πατέρας του δοξάστηκε όσο λίγοι, συμπληρώνοντας 500 συμμετοχές. Μπορεί αυτό το όνειρο να άργησε να πραγματοποιηθεί, αλλά τελικά πήρε σάρκα και οστά.

Ο Πελεγκρίνι εμπιστεύτηκε στον 33χρονο Μάρτιν την θέση του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας. Ήταν κάτι που το περίμενε υπομονετικά και τελικά είδε να γίνεται πραγματικότητα. Έκανε ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ, με την αγαπημένη του ομάδα και τον πατέρα του τις κερκίδες. Ένα ντεμπούτο μάλιστα που συνδυάστηκε με τρομερή νίκη μέσα στο “Στάμφορντ Μπριτζ”. Μετά το ματς ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα, όπως και ο πατέρας του. Τα λόγια του στην κάμερα ήταν συγκινητικά.

Οι δηλώσεις Μάρτιν

“Ο πατέρας μου δεν μου είπε πολλά. Νομίζω ότι και οι δύο κλαίγαμε. Ο πατέρας μου γιατί έπαιξα στην ομάδα που υπηρέτησε 21 χρόνια και το είδε. Εγώ επειδή έκανε ντεμπούτο και μάλιστα χωρίς να δεχτώ γκολ και με νίκη για την ομάδα. Ήταν τόσο απολαυστικό”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version