Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μόνο έτσι θα δούμε και του χρόνου Μπαρτσελόνα – Ζοάο Φέλιξ μαζί!
Μπαρτσελόνα

Μόνο έτσι θα δούμε και του χρόνου Μπαρτσελόνα – Ζοάο Φέλιξ μαζί!

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ζοάο Φέλιξ!

27.04.2024 | 15:19

Για κάποιους το φετινό εγχείρημα της μετακόμισης του Ζοάο Φέλιξ στην Μπαρτσελόνα πέτυχε! Για άλλους ίσως και όχι! Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι ο Πορτογάλος επιθετικός καλείται να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία θα πάρει το… αεροπλάνο της επιστροφής για τη Μαδρίτη.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι Μαδριλένοι περιμένουν τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Όχι για να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους αλλά για να επαναδιαπραγματευτούν μαζί του και με τον εκάστοτε αγοραστή των δικαιωμάτων του. Είναι δεδομένο πως οι «Ροχιμπλάνκος» δε θέλουν να συνεχίσουν μαζί του. Ούτε ο σύλλογος, ούτε και ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Διάβασε επίσης: Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο

Η Μπαρτσελόνα παλεύει τον εκ νέου δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ

Ο Ζοάο Φέλιξ έχει τονίσει κατ’ επανάληψη που θέλει να τον βρει την επόμενη σεζόν. Θέλει Μπαρτσελόνα και μόνο Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος επιθετικός απολαμβάνει την παρουσία του στη Βαρκελώνη. Παίζει στην ομάδα που ήθελε από μικρό παιδί και δεν βρίσκεται στην αφιλόξενη για εκείνον Μαδρίτη. Μπορεί όμως ο Φέλιξ πρακτικά να βρεθεί και την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα;

Σύμφωνα με την καταλανική SPORT αυτό μπορεί να γίνει μόνο υπό έναν όρο. Να καταφέρουν οι Καταλανοί να τον κάνουν δικό τους με νέο δανεισμό με τους ίδιους ακριβώς όρους. Είναι σαφές πως οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούν να προσφέρουν στην Ατλέτικο τα χρήματα που αξιώνουν για τα δικαιώματα του παίκτη. Η Ατλέτικο ζητά νούμερα που υπερβαίνουν τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Αριθμοί που για τα ταμεία της Μπαρτσελόνα μοιάζουν απίθανα να βρεθούν…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version