Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο πρόεδρος της Ουέφα αρχίζει να “τσινάει” για το VAR!
Ευρώπη

Ο πρόεδρος της Ουέφα αρχίζει να “τσινάει” για το VAR!

Ο πρόεδρος της Ουέφα Αλεξάντερ Τσέφεριν, αρχίζει να σκέφτεται επανεξέταση κάποιον κανονισμών του VAR.

04.12.2019 | 14:22

Τα ακυρωμένα γκολ με “οφσάιντ” για μερικά χιλιοστά, έπειτα από την χρήση VAR, έχουν αρχίσει να βάζουν δεύτερες σχέσεις στον ισχυρό άντρα της Ουέφα. Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, άρχισε να λέει ότι πρέπει να επανεξεταστούν οι κανόνες για το “οφσάιντ”. Μάλιστα δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει μια φαρμακερή ατάκα: «Αν έχεις μεγάλη μύτη είσαι σε θέση οφσάιντ αυτές τις μέρες».

Οι δηλώσεις Τσέφεριν

«οι γραμμές που βλέπουμε, είναι σχεδιασμένες από τους ανθρώπους στο VAR, οπότε ενέχει μια υποκειμενικότητα η όλη διαδικασία. Οπότε, η πρότασή μας είναι – θα το συζητήσουμε και με τους διαιτητές μας – να υπάρξει μια “ανεκτικότητα”, ένα περιθώριο, 10-20 εκατοστών».

Ο κανονισμός για το χέρι

«Όλοι οι κορυφαίοι προπονητές των ευρωπαϊκών ομάδων και ο επικεφαλής διαιτητής της Ουέφα, Ρομπέρτο Ροσέτι, έδειξαν μια φάση με χέρι. Οι μισοί στην αίθουσα είπαν ναι και οι άλλοι μισοί είπαν όχι. Οπότε, πείτε μου πόσο ξεκάθαρος είναι αυτός ο κανόνας. Δεν ξέρουμε τίποτα!»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version