Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επικό τρολάρισμα του Μαρσέλο στον Μπέιλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Επικό τρολάρισμα του Μαρσέλο στον Μπέιλ!

Ο... πλακατζής Βραζιλιάνος μπακ ξαναχτυπά!

05.12.2019 | 14:58

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από όταν ο «παραγκωνισμένος» σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ, είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια κατά τη διάρκεια ενός αγώνα με την Εθνική Ουαλίας.

Συγκεκριμένα κρατούσε μια σημαία της πατρίδας του η οποία έγραφε επάνω «Ουαλία, γκολφ, Μαδρίτη. Με αυτή τη σειρά».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι οπαδοί της ομάδας κατηγόρησαν τον Μπέιλ για έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα, με τον Ουαλό να γίνεται για ακόμη μια φορά αποδιοπομπαίος τράγος για τους «μερένχες».

Ωστόσο, οι συμπαίκτες του και συγκεκριμένα ο το γνωστό…πειραχτήρι, Μαρσέλο, φαίνεται πως βλέπουν την αστεία πλευρά του θέματος.

Στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της ομάδας, ο Μπέιλ φρόντισε να δώσει το παρών, παίρνοντας έτσι ως δώρο από τον Βραζιλιάνο ένα μπαστούνι του γκολφ!

Και άλλοι συμπαίκτες του Ουαλού που βρέθηκαν στη δεξίωση έλαβαν κάποια… ιδιαίτερα δώρα. Ο Λούκας Βάσκεθ πήρα βαράκια, καθώς είχε σπάσει το πόδι του νωρίτερα μέσα στη σεζόν όταν ένας αλτήρας έπεσε στο πόδι του, ενώ ο «νεοφερμένος» Λούκα Γιόβιτς έλαβε ένα ισπανικό λεξικό.

Τέλος ο «Βενιαμίν» της ομάδας, Μπραχίμ Ντιαθ, πήρε αρκετά… παιδικά παιχνίδια, μάλλον ως πικάρισμα για τα χρόνια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version