Γιουβέντους

Μπονούτσι: « Είμαστε η Γιουβέντους, δεν πρέπει να τρώμε τόσα γκολ»

Ο Μπονούτσι επισημαίνει πως η Γιουβέντους λόγω της ποιότητας της δεν μπορεί να δέχεται τέτοια γκολ.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι παραπονέθηκε μετά την ήττα από την Λάτσιο ότι η Γιουβέντους δεν μπορεί να δέχεται τόσα γκολ.. Ο Μπονούτσι επισήμανε ότι είναι καλό να δημιουργεί μια ομάδα φάσες αλλά χρειάζεται και αποφασιστικότητα. Το βράδυ ήταν εφιαλτικό για τους Μπιανκονέρι. Πέρα από την ήττα με 3-1 αποβλήθηκε και ο Χουάν Κουαδράδο. Η κόκκινη ήταν πολύ καθοριστική και βοήθησε την Λάτσιο να νικήσει με μεγάλο σκορ.

Ο Μπονούτσι ρωτήθηκε πως ήταν η κατάσταση στα αποδυτήρια: ‘ Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη, είναι σημαντικό να αφήσουμε τον καθένα να ηρεμήσει. Αλλά είχαμε περιστατικά που έβλαπταν την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετικά και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Μετά την διακοπή οι καταστάσεις άλλαξαν. Εμείς δεν κάναμε επίθεση τόσο πολύ και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν το αποτέλεσμα.’

Ο Μπονούτσι μετά το 3-1 επισημαίνει ότι η Γιουβέντους χρειάζεται να βελτιωθεί προφανώς. Γιατί ομάδα ποιότητας της Βέκια Σινιόρα δεν μπορεί να δέχεται τόσα γκολ μας αναλύει ο Ιταλός αμυντικός.

Ο Μπονούτσι επισημαίνει ότι: ‘ Θα πρέπει να ανακαλύψουμε την ικανότητα να υποστούμε καταστάσεις υπό πίεση. Η δίψα για νίκη και η αποφασιστικότητα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ο δρόμος είναι καθαρός ( δεν έχουμε άλλου είδους προβλήματα), θα πρέπει εμείς να αποφασίσουμε με το τρόπο που θα παίξουμε στο γήπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ