Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πουγιόλ: “Ροναλντίνιο ο σημαντικότερος στην ιστορία της Μπαρτσελόνα”!
Μπαρτσελόνα

Πουγιόλ: “Ροναλντίνιο ο σημαντικότερος στην ιστορία της Μπαρτσελόνα”!

Ο Κάρλες Πουγιόλ μίλησε για την τεράστια συνεισφορά του Ροναλντίνιο στην ιστορία της Μπαρτσελόνα

15.12.2019 | 13:08

Μπορεί να ζούμε στον αστερισμό του Μέσι, μετά την 6η Χρυσή Μπάλα που κατέκτησε, αλλά τα πάντα στην Μπαρτσελόνα δεν κινούνται γύρω του. Τουλάχιστον σε σχέση με τους παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα. Γιατί αγωνιστικά οι “μπλαουγκράνα” είναι απόλυτα εξαρτημένοι από τον Αργεντινό.

Σε ένα ματς δεν σκόραρε ή δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και αμέσως η ομάδα “γκέλαρε”. Ο Μέσι αρκέστηκε μόνο σε μία ασίστ στο ματς με την Σοσιεδάδ και η Μπαρτσεόνα έμεινε στο 2-2, το οποίο θα την γκρεμίσει από την κορυφή αν η Ρεάλ κερδίσει το βράδυ την Βαλένθια.

Πίσω στο θέμα μας όμως και στην άποψη του Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος μίλησε για τον Ροναλντίνιο. Ο θρυλικός αρχηγός, δεν πήρε θέση για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία, μίλησε όμως για τον πιο σημαντικό. Ο Πουγιόλ θεωρεί ότι ο Βραζιλιάνος ήρθε στην ομάδα σε μια κακή περίοδο για εκείνη και η συνεισφορά του άλλαξε την ιστορία. Έτσι αιτιολόγησε τον λόγο που τον θεωρεί τον σημαντικότερο παίκτη που έχει υπηρετήσει το σύλλογο. Εκείνος άλλαξε τον διακόπτη. Χωρίς εκείνον, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Πέτρινα χρόνια

Ο Πουγιόλ είπε χαρακτηριστικά: “Η ομάδα δεν είχε κερδίσει τίποτα για χρόνια. Αυτό άλλαξε, όταν ήρθε ο Ροναλντίνιο. Για αυτό και είναι ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Μπαρτσελόνα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version