Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γουάντα Νάρα: «Τώρα θα δει τα νοκ άουτ από την τηλεόραση ο Λουκάκου»
Ίντερ

Γουάντα Νάρα: «Τώρα θα δει τα νοκ άουτ από την τηλεόραση ο Λουκάκου»

«Μπηχτές» της Γουάντα Νάρα στους «Νερατζούρι» μέσω του Βέλγου επιθετικού

24.12.2019 | 09:45

Το ποδοσφαιρικό κοινό της Ιταλίας για πολλοστή φορά απασχολεί η τηλεπερσόνα και ατζέντης του Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα.

Μέσω κάποιων σχολίων της σε τηλεοπτική εκπομπή της Ιταλίας, η Νάρα «επιτέθηκε» (για ακόμη μια φορά) στη διοίκηση της Ίντερ, για την επιλογή της να δώσει δανεικό τον Ικάρντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, «τελειώνοντας» τον ουσιαστικά από το Μιλάνο.

«Θα ήταν καλό να βάζει γκολ στα μεγάλα παιχνίδια ο Λουκάκου»

Ωστόσο συνέχισε την επίθεσή της κατακρίνοντας την επιλογή του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος πήρε τη φανέλα που μέχρι πέρσι είχε ο σύζυγός της και πελάτης της.

«Θα ήταν καλό να βλέπαμε τον Λουκάκου και στα μεγάλα παιχνίδια. Δεν σκόραρε στο Champions League και τώρα θα παρακολουθήσει τα νοκ-άουτ από την τηλεόραση. Το τελευταίο, όμως, Νο9 της Ίντερ πέτυχε 150 γκολ.»

Αν και επιδόσεις του Βέλγου δεν ικανοποιούν την ιδιαίτερα… απαιτητική Νάρα, ο 26χρονος επιθετικός σε 22 παιχνίδια με την Ίντερ έχει σημειώσει 14 τέρματα, 2 εκ των οποίων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version