Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το “καρφί” του Λάμπαρντ για Μουρίνιο!
Τσέλσι

Το “καρφί” του Λάμπαρντ για Μουρίνιο!

Ο Λάμπαρντ μίλησε για τους νέους παίκτες και η δήλωση μεταφράστηκε σε "καρφί" για τον Μουρίνιο.

28.12.2019 | 01:35

Η ομάδα της Τσέλσι έχει κάνει κατά καιρούς κάποια “εγκλήματα” διαχείρισης. Υπάρχουν δύο τρανταχτά παραδείγματα που επιβεβαιώνουν απόλυτα αυτόν τον ισχυρισμό. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, υπήρξαν κάποτε ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων. Το ταλέντο τους δεν εκτιμήθηκε ποτέ και τελικά χάθηκαν στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια τα χέρια της ομάδας. Κοινός παρονομαστής των δύο περιπτώσεων, είναι η θητεία του Μουρίνιο στην Τσέλσι. Ο Φρανκ Λάμπαρντ μίλησε για το φαινόμενο απώλειας σημαντικών ποδοσφαιριστών και αμέσως η Αγγλία το μετέφρασε ως “καρφί” με αποδέκτη τον Πορτογάλο.

Ο νυν προπονητής των “μπλε” αναφέρθηκε στην κακή διαχείριση του παρελθόντος και ουσιαστικά φωτογράφησε τους Σαλάχ και Ντε Μπρούιν. Για αυτό το λόγο η αναφορά του συνδέθηκε αμέσως με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Λάμπαρντ εξήγησε ότι οι προπονητές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με την διαχείριση των νεαρών παικτών. Θα πρέπει να επιμένουν σε αυτούς, γιατί πολλές φορές τα πράγματα αλλάζουν, όπως συνέβη και στην ομάδα του.

Η δήλωση Λάμπαρντ

“Πρέπει να επιμένεις στους νέους παίκτες. Αν δεν το κάνεις, μπορεί να συμβούν πράγματα που γίνονταν παλιά. Τότε που χάθηκαν παίκτες παγκόσμιας κλάσης λόγω κακών χειρισμών. Αυτή την στιγμή στην Τσέλσι διαθέτουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, 20, 21 ετών. Θα είναι κρίμα χαθούν επειδή ο προπονητής δεν τους έδωσε ευκαιρίες”. 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version