Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αρχηγός Γουλβς: «Το VAR είναι…γελοίο»
Home Page

Αρχηγός Γουλβς: «Το VAR είναι…γελοίο»

Ηχηρές αντιδράσεις από την Γουλβς για το VAR, μετά το ακυρωθέν γκολ των «λύκων» στο ματς κόντρα στην Λίβερπουλ!

29.12.2019 | 23:04

Αρκετά παράπονα είχαν στην Γουλβς από τις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση κόντρα στην Λίβερπουλ!

Το VAR έχει μπει για τα καλά στο ποδόσφαιρο και τα… παράπονα από τους ποδοσφαιριστές είναι αρκετά. Ένα ακόμη ματς στην Πρέμιερ Λιγκ κρίθηκε από τις αποφάσεις της… τεχνολογίας. Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει μια δύσκολη νίκη απέναντι στην Γουλβς με 1-0 στο Άνφιλντ, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ωστόσο, στην Γουλβς είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με τους διαιτητές της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα… φωνάζουν για το ακυρωθέν γκολ του Νέτο, το οποίο και δεν επικυρώθηκε λόγω οφ-σάιντ. Μια φάση η οποία είναι αν μη τι άλλο οριακή…

Ο αρχηγός των λύκων Κόνορ Κόουντι, ξέσπασε μετά την λήξη της αναμέτρησης με τους reds κατά του VAR!

Δείτε την φάση ΕΔΩ:

«Είναι γελοίο αυτό, δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έγινε. Νιώθουμε χάλια. Δεν δουλεύει σωστά. Κάποιοι άνθρωποι λένε πως παίρνει τις σωστές αποφάσεις, αλλά εμείς είμαστε οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο και δεν μου φαίνεται σωστό. To VAR έχει τεράστια επίδραση στους αγώνες, μπορεί να το καταλάβει ο καθένας μας. Κανένας δεν μας ρώτησε για να μπει αυτό στο ποδόσφαιρο. Αρκετοί λένε ότι πήρε την σωστή απόφαση, αλλά κανείς δεν μου εξηγεί το τι ακριβώς έχει σφυρίξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος της Γουλβς!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version