Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Αρτέτα έστειλε στην… εξέδρα τον Λιούνμπεργκ
Άρσεναλ

Ο Αρτέτα έστειλε στην… εξέδρα τον Λιούνμπεργκ

Δεν υπάρχει καμία κόντρα των δύο ανδρών, απλά αυτή η μετακίνηση αποτελεί μέρος...τακτικής!

29.12.2019 | 17:32

Παραγκονισμένος στις… εξέδρες φαίνεται πως είναι στο λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι ο Φρέντι Λιούνμπεργκ, με τον Μίκελ Αρτέτα να του δίνει αυτή την εντολή.

Όχι, όχι, ο Ισπανός δεν έβαλε…τιμωρία τον συνάδελφο του, απλά του ζήτησε να κάτσει σε ένα υψηλότερο σημείο παρατήρησης για να έχει καλύτερη γενική εικόνα του αγωνιστικού χώρου. Ο Σουηδός μάλιστα είχε εντοπιστεί σε παρόμοια θέση και στο ντεμπούτο του Αρτέτα κόντρα στην Μπόρμουθ, για τον ακριβώς ίδιο λόγο.

Οι αλλαγές τις οποίες προσπαθεί να φέρει τουλάχιστον στην άμυνα είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο και έτσι χρειάζεται μια καλύτερη γενική εικόνα τόσο των θέσεων των παικτών του, αλλά και των κινήσεων της αντίπαλης ομάδας.

Μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, φαίνεται να αντιλαμβάνεται και να «εγκρίνει» τις συγκεκριμένες τακτικές αλλαγές, δηλώνοντας πως νιώθει καλύτερα τη συνοχή των γραμμών.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version