Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Νέβιλ”έκραξε” Λουίζ για το μαρκάρισμα στον Καντέ!(pic)
Άρσεναλ

Ο Νέβιλ”έκραξε” Λουίζ για το μαρκάρισμα στον Καντέ!(pic)

Ο Νέβιλ τα "έχωσε στον Νταβίντ Λουιζ για το άσχημο μαρκάρισμα του Βραζιλιάνου στον Καντέ.

30.12.2019 | 20:51

Ο Νταβίντ Λουίζ είχε ένα μαρκάρισμα πάνω στον Καντέ, τουλάχιστον… “άγαρμπο”. Ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, πήγε πολύ άσχημα πάνω στον κετρνικό χαφ των “μπλε”, με αποτέλεσμα να τα “ακούσει” μετά το ματς, από τον Γκάρι Νέβιλ. Ευτυχώς ο Καντέ δεν τραυματίστηκε, παρόλα αυτά, η κίνηση και μόνο του Νταβίντ Λουίζ, ήταν αρκετή για να επιφέρει αντιδράσεις.

Ο Νέβιλ, που εκτελεί χρέη σχολιαστή στο “Sky Sports”, δεν άφησε αυτό το μαρκάρισμα να πέσει “κάτω”. Κακολόγησε την ενέργεια του Βραζιλιάνου και ζήτησε τέτοιου είδους μαρκαρίσματα να τιμωρούνται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Μάλιστα παραλλήλισε την χθεσινή φάση, με το μαρκάρισμα του Σον πάνω στον Ρούντιγκερ την προηγούμενη αγωνιστική.

Το σχόλιο του Νέβιλ για τον Λουίζ

“Ήταν «γελοίο» αυτό που έκανε ο παίκτης των Κανονιέρηδων. Θα μπορούσε να δει ακόμη και την κόκκινη κάρτα». Πρέπει να πω ότι αυτό ήταν ανορθόδοξο και τελείως ανόητο από την πλευρά του Νταβίντ Λουίζ. Απλά ακολουθεί την φάση χωρίς λόγο. Μπορεί να μην είχε τελικά επαφή με τον Καντέ, όμως πραγματικά, τι κάνει; Σκέφτεσαι πώς πήρε κόκκινη ο Σον την περασμένη αγωνιστική και μετά βλέπεις αυτό. Η αντίδραση του Καντέ, είναι να γυρίσει στον διαιτητή και να πει: “θα το επιτρέψεις αυτό;”, ανέφερε προφανώς εκνευρισμένος ο πρώην άσος της Γιουνάιτεντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version