Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Ξανά στην Αταλάντα ο Καλντάρα
Serie A

Επίσημο: Ξανά στην Αταλάντα ο Καλντάρα

H επιστροφή του Ματία Καλντάρα στην Αταλάντα είναι επίσημη, με τον 25χρονο αμυντικό να πηγαίνει στο Μπέργκαμο ως δανεικός για 18 μήνες από τη Μίλαν.

12.01.2020 | 14:21

Παίκτης της Αταλάντα για μία ακόμη φορά είναι ο Ματία Καλντάρα!

Ο 25χρονος αμυντικός επέστρεψε στο Μπέργκαμο με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους 18 μήνες από τη Μίλαν. Η διάρκεια της συμφωνίας δηλαδή θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο Καλντάρα πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις χθες Σάββατο (11/1) και το πρωί της Κυριακής (12/1) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς από την Αταλάντα, εφόσον θελήσει στο τέλος του δανεισμού, ή και νωρίτερα, να κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή τον Ιταλό στόπερ. Η ρήτρα βρίσκεται στα 15 εκατ. ευρώ.

Δείτε τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αταλάντα:

«Ένας γνήσιος εκπρόσωπος του πνεύματος του Μπέργκαμο, ο Ματία, επιστρέφει για να φορέσει τη «νερατζούρι» φανέλα ξανά μετά από δύο χρόνια και με στόχο να γράψει ακόμη πιο «χρυσές» σελίδες με την Αταλάντα».

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ο Καλντάρα είναι παιδί των ακαδημιών της Αταλάντα. Από το 2015 πάντως έχει αλλάξει πολλές ομάδες, καθώς εκτός από τη νυν ομάδα του, έχει αγωνιστεί επίσης σε Τσεζένα, Γιουβέντους και Μίλαν, κάνοντας, μάλιστα, δύο θητείες σε Αταλάντα και «Γηραιά Κυρία».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version