Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ: Επιστρέφει τον Φεβρουάριο με Ατλέτικο ο Αζάρ
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ: Επιστρέφει τον Φεβρουάριο με Ατλέτικο ο Αζάρ

Ο Εντέν Αζάρ μαζί με τους γιατρούς της Ρεάλ Μαδρίτης, αποφάσισαν να θέσουν ως ορόσημο για την αγωνιστική επάνοδο του Βέλγου, την 1η Φεβρουαρίου και το ντέρμπι με την Ατλέτικο.

12.01.2020 | 14:01

Εκτός αγωνιστικής δράσης από τα τέλη Νοεμβρίου του 2019 είναι ο Εντέν Αζάρ, εξαιτίας τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν έχει προσφέρει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα στη «Βασίλισσα», καθώς σε 13 συμμετοχές έχει 1 γκολ και 4 ασίστ.

Οι εκτιμήσεις έδειχναν ότι ο Αζάρ θα είναι έτοιμος να επανέλθει στα γήπεδα στο ματς με τη Βαγιαδολίδ στα τέλη Ιανουαρίου (26/1), αλλά οι γιατροί της ομάδας, σε συνεννόηση με τον παίκτη, πήραν διαφορετική απόφαση. Να μπει ο Αζάρ στην αποστολή του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, την 1η Φεβρουαρίου, και να μην ρισκάρουν να τον βάλουν με τη Βαγιαδολίδ.

Στον σύλλογο θέλουν ο Αζάρ να είναι απόλυτα έτοιμος στο σπουδαίο τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης και φυσικά στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Champions League. Στις αρχές Φλεβάρη βέβαια, ο άσος της Ρεάλ θα μετράει 2,5 μήνες περίπου εκτός δράσης και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version