Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σόλσκιερ: “Δεν θα πάθουμε ότι και η Λίβερπουλ”!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ: “Δεν θα πάθουμε ότι και η Λίβερπουλ”!

Για την μεταβατική περίοδο της Γιουνάιτεντ μίλησε ο Σόλσκιερ, συγκρίνοντάς της με την Λίβερπουλ.

17.01.2020 | 18:52

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλησιάζει και οι συγκρίσεις – συζητήσεις γύρω από τις δύο ομάδες μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην Αγγλία. Σε αυτό το πλαίσιο, η κουβέντα πήγε στους “κόκκινους διαβόλους” και το γεγονός ότι απέχουν καιρό από τα τρόπαια.

Ο Σόλσκιερ, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η ομάδα του βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο που χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Παρόλα αυτά, στο πλαίσιο της σύγκρισης με τους “κόκκινους”, φάνηκε σίγουρος ότι δεν θα έχει την πορεία της Λίβερπουλ όταν εκείνη περνούσα τα “πέτρινα” χρόνια της.

Οι δηλώσεις Σόλσκιερ

«Δεν γίνεται να αφήσουμε να περάσουν 24 χρόνια χωρίς να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω στην ομάδα μου. Θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή», είπε αρχικά.  Ο ίδιος παραδέχεται, όμως, τη φετινή ανωτερότητα της Λίβερπουλ στην Αγγλία. «Η απόδειξη φαίνεται στον πίνακα κατάταξης. Η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Η Σίτι πρόκειται για μια διαφορετική πρόκληση καθώς αγωνίζεται με διαφορετικό τρόπο. Εκπροσωπούν δύο ξεχωριστές σχολές ποδοσφαίρου».

«Ως παίκτης έχω τόσες ήττες όσο και νίκες στο Άνφιλντ, γι’ αυτό και πρέπει να προσέχουμε αυτά τα παιχνίδια. Είναι μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες μας να παίξουν κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τα έχουμε πάει καλά τις δύο τελευταίες φορές, αλλά τα ματς στο Άνφιλντ είναι πολύ διαφορετικά. Είναι σίγουρο πως απολαμβάνεις την ατμόσφαιρα, ωστόσο, δεν αντιλέγει κανείς πως αυτό το μέρος μπορεί να σου προκαλέσει φόβο. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version