Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Έδωσε” τους ποδοσφαιριστές του ο Λάμπαρντ”!(pic)
Τσέλσι

“Έδωσε” τους ποδοσφαιριστές του ο Λάμπαρντ”!(pic)

Με τον Κόβασιτς και τον Έμερσον τα "έβαλε" ο Λάμπαρντ, για το γκολ του Μαρτινέλι.

22.01.2020 | 13:07

Για την επίμαχη φάση με την πρώτη ισοφάριση της Άρσεναλ με τον Μαρτινέλι μίλησε ο Φρανκ Λάμπαρντ. Ο τεχνικός των “μπλε”, μίλησε ανοιχτά μοιράζοντας ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του για την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης φάσης. Για τον Λάμπαρντ, υπεύθυνος δεν ήταν ο Καντέ που γλίστρησε, αλλά ο Έμερσον και ο Κόβασιτς.

Μπορεί ο Ενγκολό Καντέ να γλίστρησε και να έδωσε όλο το γήπεδο στον Μαρτινέλι για να τρέξει με την μπάλα, για τον κοουτς της Τσέλσι όμως, το λάθος ξεκίνησε πολύ νωρίτερα. Συγκεκριμένα, υπάρχει λάθος αντιμετώπιση από τους παίκτες που βρίσκονται στο όριο της περιοχής της Άρσεναλ κατά την εκτέλεση του κόρνερ. Αυτοί, ανάλογα με την εκτέλεση, θα πρέπει να κινηθούν μπροστά ή πίσω. Εκείνοι αδράνησαν και έτσι δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις στον Μαρτινέλι. Αν δεν είχε γίνει αυτό στην αρχή, δεν θα είχε υπάρξει ποτέ το γλίστρημα του Καντέ.

Τα λόγια του Λάμπαρντ

«Το λάθος έγινε στα όρια της περιοχής. Εκεί ήταν το πρόβλημα. Εκεί έχουμε παίκτες που πρέπει να τρέχουν μπροστά ή να τρέχουν πίσω ανάλογα την περίσταση. Πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Το λάθος έγινε εκεί. Δεν ήταν λάθος του Καντέ που γλίστρησε. Αυτά συμβαίνουν. Μια δουλειά που έπρεπε να γίνει δεν έγινε σωστά», δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version