Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Τσέλσι

Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)

Η Τσέλσι πήγε να κάνει μία απίστευτη ανατροπή απέναντι στην Άστον Βίλα, αλλά η απόφαση του διαιτητή στο τέλος του ματς δε το επέτρεψε, με τον αγώνα να λήγει ισόπαλος με 2-2.

28.04.2024 | 00:20

Η Άστον Βίλα φιλοξένησε την Τσέλσι για το Πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι ήθελε τη νίκη καθώς παλεύει για την τετράδα, ενώ οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο γνωρίζουν πως δύσκολα θα αλλάξει κάτι μέσα στη σεζόν. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με δύο γκολ, η Τσέλσι μπόρεσε να ισοφαρίσει και πήγε να πάρει και το ματς στο τέλος αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ των «Μπλε».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στην Τσέλσι, η οποία ολοκληρώθηκε με το σουτ του Μπαντιασίλε στο 3ο λεπτό. Μόλις ένα λεπτό μετά, η Άστον Βίλα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Μαρκ Κουκουρέγια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Μετά το γκολ η Τσέλσι πίεσε και κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το όμορφο πλασέ του Τζάκσον, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς υπήρχε οφσάιντ (16′). Το σουτ του Πάλμερ στο 22ο λεπτό βρήκε στα σώματα και κατέληξε μακριά από την εστία και στο 34′ η κεφαλιά του Τζάκσον βρήκε στο δοκάρι. Τελικά, η Άστον Βίλα βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Ρότζερς (42′) και έτσι πήγε με ένα σημαντικό προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Η Τσέλσι πήγε να κάνει μία μεγάλη ανατροπή

Στην επανάληψη η Τσέλσι κατάφερε να μειώσει στο 62ο λεπτό με τον Μαντουέκε ενώ στο 80′ ο Γκάλαχερ έκανε ένα υπέροχο γκολ και έτσι ισοφάρισε για τους «Μπλε». Στις καθυστερήσεις, και πιο συγκεκριμένα στο 90+5′, ο Ντισασί κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το 2-3, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR για επιθετικό φάουλ, κάνοντας έξαλλους τους ανθρώπους της Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης: Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»

Έτσι, το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Άστον Βίλα είναι 4η με 67 πόντους μετά από 35 παιχνίδια και η Τσέλσι είναι στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 48 βαθμούς μετά από 33 ματς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version