Ντόρτμουντ

Προς Ντόρτμουντ ο Τσαν!

Η Ντόρτμουντ με σύμμαχο τον ίδιο τον Τσαν, πιέζει την Γιουβέντους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η Ντόρτμουντ θέλει να συνεχίσει δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και έχει μπει γερά στο κυνήγι του Εμρέ Τσαν. Ο Γερμανός δεν έχει το ρόλο που θα ήθελε στην Γιουβέντους και επιθυμεί να πάει κάπου που θα είναι πιο σημαντικός. Αυτό, μπορεί να του το προσφέρει η Μπορούσια που ψάχνει παίκτη να συμπληρώσει το “παζλ” στο χώρο του κέντρου της.

Ο Τσαν δεν είναι σχεδόν καθόλου στα βασικά πλάνα του Μαουρίσιο Σάρι. Χαρακτηριστικό ότι στο φετινό πρωτάθλημα έχει μόλις 8 συμμετοχές, εκ των οποίων μόνο 2 έχει ξεκινήσει στην βασική εντεκάδα. Ο παίκτης εγκατέλειψε την Λίβερπουλ έχοντας τελείως διαφορετική εικόνα στο μυαλό του, για την καριέρα του στην “Γηραιά Κυρία” και αυτό που συμβαίνει τον ωθεί εκτός ομάδας. Τσαν

Η πρόταση και η απόσταση που καλυπτεται

Η Ντόρτμουντ, που έχει “μυριστεί” ότι υπάρχει καλή μεταγραφική συγκυρία, έχει κάνει την πρότασή της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτή αγγίζει τα 18 εκατομμύρια ευρώ, την ίδια στιγμή που η ιταλική ομάδα ζητάει 25. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και μπορεί να καλυφθεί. Σε αυτό συνεπικουρεί και η κοινή επιθυμία των ομάδων για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, αλλά και το γεγονός ότι ο παίκτης πιέζει για να φύγει. Τις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ