Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποστολή εξετελέσθη για την Τσέλσι και πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου (1-2)
Τσέλσι

Αποστολή εξετελέσθη για την Τσέλσι και πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου (1-2)

Η Τσέλσι έκανε το καθήκον της κόντρα στη Χαλ, καθώς τη νίκησε με σκορ 2-1 εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» του FA Cup. Σκόρερ οι Μπατσουαγί και Τομόρι για τους «μπλε», μείωσε στο 78' ο Γκροσίτσκι.

25.01.2020 | 21:51

Τη δουλειά της έκανε η Τσέλσι!

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ νίκησε τη Χαλ εκτός έδρας με 2-1 και προκρίθηκε στη φάση των «16» του FA Cup. Ο σύλλογος από την Championship στάθηκε αξιοπρεπέστατα κόντρα στην Τσέλσι, καθώς δημιούργησε 13 τελικές έναντι 16 της αντιπάλου της, ενώ στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και στην ισοφάριση.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι από νωρίς έγιναν «αφεντικό» της αναμέτρησης, καθώς ο Μπατσουαγί άνοιξε το σκορ στο 6′ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Η Χαλ είχε τις στιγμές της, με τον Μπόουεν να χάνει δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει στο 36′ και το 59′.

Το 2-0 έκανε ο Τομόρι, ο οποίος πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπάρκλεϊ. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η Χαλ πίεσε, έφτασε στη μείωση του σκορ με τον Γκροσίτσκι στο 78′ (κόντραρε στο τείχος η μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ και μπέρδεψε τον Καμπαγιέρο) και απείλησε στη συνέχεια για την ισοφάριση, δίχως ωστόσο να τα καταφέρει. Σημαντική πρόκριση για την Τσέλσι στον 5ο γύρο της διοργάνωσης, με τον τεχνικό Λάμπαρντ να παρατάσσει την ομάδα του ως επί το πλείστον με βασικούς, δείχνοντας πως επιθυμεί την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version