Μίλαν

Ταλέντο από την Μπενφίκα θέλει η Μίλαν!

Τον Φλορεντίνο Λουίς από την Μπενφίκα προσπαθεί να κάνει δικό της η Μίλαν.

Η μεταγραφική περίοδος του Χειμώνα κορυφώνεται και η Μίλαν με τους Ιμπαϊμοβιτς και Κίερ, ψάχνεται για περαιτέρω ενίσχυση. Οι άνθρωποι της ομάδας βλέπουν το κενό που υπάρχει στο κέντρο τους και προσανατολίζονται στην κάλυψη αυτής της θέσης. Ο βασικός υποψήφιος, είναι ο Φλορεντίνο Λουίς. Ο νεαρός Πορτογάλος αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπενφίκα και θεωρείται ένα ανερχόμενο ταλέντο.

Ο Λουίς έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του με την Μπενφίκα. Εξάλλου αν και μόλις 20 χρονών, είναι ενεργό μέλος της ομάδας για δεύτερη σεζόν. Η Μίλαν θέλει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, χωρίς όμως να θέλει να ρισκάρει με μια μεγάλη επένδυση. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας, προσανατολίζονται να πάρουν τον Λουίς ως δανεικό. Μάλιστα, ο δανεισμός που έχει προταθεί στην πορτογαλική ομάδα αφορά το διάστημα, μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 και όχι μόνο τους επόμενους 6 μήνες, όπως συνηθίζεται. Μίλαν

Μεγάλη ρήτρα

Μετά τον 1μιση χρόνο η δύο ομάδες θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την κανονική μεταγραφή του παίκτη. Η ρήτρα που επρόκειτο να μπει στο συμβόλαιο του Πορτογάλου ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η Μίλαν δεν μπορεί να σπαταλά μεγάλα ποσά με ρίσκο, για αυτό και χρειάζεται ένα διάστημα δοκιμής του Λουίς, ώστε να αποφασίσει αν θα δώσει τα χρήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ