Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μόνο ο Μάτιτς δεν έγραψε το όνομα του στην στατιστική!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μόνο ο Μάτιτς δεν έγραψε το όνομα του στην στατιστική!

Ο Μάτιτς ήταν ο μοναδικός παίκτης της Γιουνάιτεντ, που δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει, αλλά ούτε να δώσει κάποια ασίστ, στο ματς με την Τρανμίρ.

27.01.2020 | 21:45

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέσπασε απέναντι στην Τρανμίρ. Η ομάδα του του Όλερ Γκούναρ Σόλσκιερ έκανε εξαιρετική εμφάνιση μετά από καιρό και σημείωσε 6 τέρματα. Το σημαντικό βέβαια, δεν είναι ότι απέκλεισε και αγωνίστηκε καλά απέναντι σε έναν φανερά υποδεέστερο αντίπαλο. Το σημαντικό είναι ότι “ξεμπούκωσαν” κάποιοι παίκτες της και απέκτησαν ψυχολογία. Το ζήτημα είναι να δοθεί μια συνέχεια σε όλο αυτό και να χτιστεί ένα σερί.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” μπήκαν στο ματς έτοιμοι για όλα. Τους πήγε με το δεξί και μετά όλα ήταν εύκολα. Η σουτάρα του Μαγκουάιρ άνοιξε το σκορ μόλις στο 8΄ με την Γιουνάιτεντ να είναι ασταμάτητη σχεδόν και για τα 90 λεπτά. Το αξιοσημείωτο σε αυτό το παιχνίδι ήταν ότι πάρα πολλοί παίκτες της ομάδας συμμετείχαν στην παραγωγικότητά της. Ακόμα και αυτοί που δεν το συνηθίζουν(βλέπε Λίνγκαρντ)…

Μάτιτς το μαύρο πρόβατο

Κοιτώντας πως μοιράστηκαν τα γκολ και οι ασίστ, βγάζουμε ένα τρομερό συμπέρασμα. Από τους 11 ποδοσφαιριστές, μόνο ο Νεμάτια Μάτιτς, τελείωσε το παιχνίδι χωρίς ούτε να σκοράρει, αλλά ούτε να σημειώσει κάποια ασίστ. Όλοι οι υπόλοιποι, πλην του Ρομέρο φυσικά, είχαν κάποια συμμετοχή. Κορυφαίος όλων ο Μαρσιάλ, που είχε και ένα γκολ, αλλά και μια ασίστ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version