Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημα παίκτης της Βιγιαρεάλ ο Πάκο Αλκάθερ!(pic)
Ντόρτμουντ

Επίσημα παίκτης της Βιγιαρεάλ ο Πάκο Αλκάθερ!(pic)

Η Βιγιαρεάλ επισημοποίησε την μεταγραφή του Πάκο Αλκάθερ, μέχρι το 2025.

30.01.2020 | 19:50

Παίκτης της Βιγιαρεάλ και επίσημα είναι ο Πάκο Αλκάθερ. Ο Ισπανός, μετά από 1μιση χρόνο στην Γερμανία, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό του “κίτρινου υποβρυχίου”. Ο πρώην σέντερ φορ της Ντόρτμουντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βιγιαρεάλ, έναντι του ποσού των 23 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ερχομός του Έρλινγκ Χάλαντ ήταν δεδομένο ότι θα παραγκωνίσει ακόμα περισσότερο τον Πάκο, που έτσι κι αλλιώς λογίζονταν ως αναπληρωματικός. Εκείνος, προτίμησε να αναζητήσει αλλού το μέλλον του και γρήγορα βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Άλλωστε, ποτέ οι “γκολτζήδες” σεντερ φορ, δεν είχαν δυσκολία σε αυτό. Η μεταγραφή ευνοεί και την Ντόρτμουντ, που με αυτά τα λεφτά θα μπορέσει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Εμρέ Τσαν.

Η ανακοίνωση

Ο Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε τον Αλκάθερ μέσω ποσταρίσματος στο τουίτερ. Το καλωσόρισμα ήταν πανηγυρικό και συμπεριλάμβανε την πληροφορία για το συμβόλαιο του Πάκο. Ο Ισπανός υπέγραψε μέχρι το μακρινό 2025. Το ποστ, συνοδεύτηκε με την λεζάντα: “Ο αγωνιστής από την Βαλένθια, υπέγραψε μέχρι το 2025”!

https://twitter.com/VillarrealCF/status/1222935270221283329

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version