Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ένας Ρούντιγκερ…δεν φέρνει την άνοιξη
Τσέλσι

Ένας Ρούντιγκερ…δεν φέρνει την άνοιξη

Η Τσέλσι έχοντας ως μπροστάρη τον Ρούντιγκερ κατάφερε και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας παρά την ανατροπή των γηπεδούχων.

01.02.2020 | 16:32

Η Λέστερ υποδέχθηκε την Τσέλσι στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Λάμπαρντ ήθελε να φύγει με το διπλό και έπαιζε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Βέβαια η Λέστερ ήταν και αυτή από την μεριά της πολύ ανταγωνιστική. Στο 12′ ο Μάουντ ήρθε τετ-α-τετ με τον Σμάιχελ, αστόχησε από κοντά αλλά ήταν ήδη σε θέση offside. Στο 20′ η Τσέλσι ζήτησε πέναλτι με τον Άμπραχαμ με το VAR να υποδεικνυεί ότι δεν έγινε παράβαση. Η Λέστερ ανέβηκε και απείλησε με τον Μάντισον στο 25′ και τον Βάρντι στο 26′.

Οι ευκαιρίες του Πέντρο στο 31′ και του Άμπραχαμ στο 45′ δεν στάθηκαν ικανές για να απειλήσουν την εστία των γηπεδούχων. Οι δύο ομαδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο 46′ με το καλημέρα που λέμε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρούντιγκερ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μάουντ ανοίγει το σκορ. Οι Αλεπούδες όχι μόνο απαντάνε αλλά θα ανατρέψουν και σε 10 λεπτά το σκορ. Με δύο ασίστ του Τίλεμανς ο Μπάρνς στο 54′ και ο Τσίλγουελ στο 64′ έκαναν το 2-1.  Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε με δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Ρούντιγκερ για την Τσέλσι στο 71′.

Στο 80′ ο Μπάρνς λίγο έλειψε να κάνει το 3-2, αλλά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς στο γήπεδο της Λέστερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version