Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατάκα… «φωτιά» για Μάντσεστερ Σίτι και Μέσι από τον Γκουαρδιόλα!
Μπαρτσελόνα

Ατάκα… «φωτιά» για Μάντσεστερ Σίτι και Μέσι από τον Γκουαρδιόλα!

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε σε μια... περίεργη δήλωση για τον Λίο Μέσι!

07.02.2020 | 16:15

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιθυμεί την παραμονή του Λίο Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Μετά το επεισόδιο του Λίο Μέσι με τον Αμπιντάλ… οι φήμες περί αποχώρηση του Αργεντινού έχουν αυξηθεί! Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί για την απόκτηση του έμπειρου άσου…

Ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά. Πάντως είναι γνωστό πως πριν από δύο χρόνια, η Σίτι έκανε επίσημη πρόταση για την αγορά του, η οποία και δεν έγινε δεκτή από τους Καταλανούς.

Πριν από το ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ρωτήθηκε για το… φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Μέσι!

«Αυτήν την στιγμή είναι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, ελπίζω να συνεχίσει εκεί, το εύχομαι. Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες που ανήκουν σε άλλη ομάδα. Πάντως πιστεύω και εύχομαι να τελειώσει την καριέρα του εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όμως αυτή του η δήλωση προξένησε αρκετές απορίες. Αρκετοί θεωρούσαν πως ο Ισπανός τεχνικός θα… παρακαλούσε για να φέρει τον Μέσι στο Μάντσεστερ. Αντιθέτως τα… Καταλανικά του αισθήματα βγήκαν στον αφρό, καθώς έδειξε την ξεκάθαρη προτίμηση του για παραμονή του πρώην ποδοσφαιριστή του στο Καμπ Νόου!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version