Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το “heat map” του Μέσι τα λέει…όλα!(pic)
Μπαρτσελόνα

Το “heat map” του Μέσι τα λέει…όλα!(pic)

Το "περπάτημα" του Μέσι προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου στα "social media".

07.02.2020 | 12:43

Η Μπαρτσελόνα μετά την Ρεάλ, δέχτηκε και εκείνη με την σειρά της οδυνηρό αποκλεισμό από το κύπελλο Ισπανίας. Οι “μπλαουγκράνα” με ένα αυτογκόλ (τελικά) του Σέρχιο Μπουσκέτς στην τελευταία φάση του αγώνα, ηττήθηκε από την Ατλέτικ Μπιλμπάο και αποχαιρέτησε πρόωρα τον θεσμό. Μάλιστα λίγο πριν το γκολ, ο Λιονέλ Μέσι έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Για τον Αργεντινό ακούστηκαν πολλά παράπονα ιδίως μετά το “heat map” του, που δείχνει σε ποια σημεία του αγωνιστικού χώρου, πάτησε. Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα είναι λίγο σοκαριστική.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είναι γνωστό ότι ποτέ στην καριέρα του δεν έτρεχε ιδιαίτερα. Δεν το καταλάβαμε τώρα στα 32 του. Έτσι κι αλλιώς, τον Μέσι τον θες για άλλα πράγματα. Τον θες βασικά για να έχει την μπάλα στα πόδια του. Παρόλα αυτά, κάθε αποκλεισμός φέρνει γκρίνια. Και η αλήθεια είναι ότι το γράφημα δεν “προστατεύει” καθόλου τον Αργεντινό.

Το μεγαλύτερο παράπονο των οπαδών που άρχισαν να σχολιάζουν στα “social media”, είναι ότι ο Μέσι δεν προσπάθησε όσο έπρεπε. Την ίδια στιγμή που η ομάδα του δυσκολευόταν να βρει ευκαιρίες και με ένα γκολ έμενε έξω, εκείνος “περπάταγε”. Το ποδόσφαιρο και  ο κόσμος κάποιες φορές είναι σκληροί, ακόμα και για κάποιον σαν τον Λιονέλ Μέσι.

Δείτε την εικόνα

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version