Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πίρλο: “Κορυφαίος ο Κόντε, κυριαρχικός ο Ζλάταν”!
Μίλαν

Πίρλο: “Κορυφαίος ο Κόντε, κυριαρχικός ο Ζλάταν”!

Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν και τα είπε όλα...

08.02.2020 | 19:41

Το «Derby Della Madonina» έρχεται σε 24 ώρες και όπως κάθε φορά, έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του. Η Ίντερ καίγεται για ένα τρίποντο που θα την κρατήσει ζωντανή στην υπόθεση τίτλος, ενώ και η Μίλαν, χρειάζεται μια νίκη που θα σημάνει την ολική αντεπίθεση. Ο Αντρέα Πίρλο, που έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες, είχε να πει κάτι ξεχωριστό.

Οι δηλώσεις Πίρλο

Αρχικά για τον Κόντε: «Και οι δύο δεν αντέχουν την ήττα. Ο Κόντε είναι εμμονικός με την νίκη κι όταν αυτή δεν έρχεται γίνεται δαίμονας. Δεν τολμάς να του μιλήσεις. Όσο για τον Ίμπρα:Ο Ζλάταν από την άλλη είναι κυριαρχικός, κάνει τους υπόλοιπους να συγκεντρώνονται στην προπόνηση. Είναι απαιτητικός και τελειομανής στον μέγιστο βαθμό και θέλει όλοι οι άλλοι να ακολουθούν το δικό του μήκος κύματος. Το γνωρίζω εκ πείρας! Σε κολλάει στον τοίχο, φωνάζει, εκνευρίζεται. Δεν έχω συναντήσει πολλούς σαν κι αυτόν!»,ανέφερε.

Ο Πίρλο μάλιστα, το καλοκαίρι που πέρασε έγινε και επίσημα προπονητής, παίρνοντας το δίπλωμα του UEFA Pro. Μιλώντας για αυτό, αποκάλυψε για τον Κόντε: «Είναι ο λόγος που θέλησα να ασχοληθώ με την προπονητική. Ο Κόντε είναι ο κορυφαίος coach με τον οποίον έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου και είμαι σίγουρος ότι με την φιλοσοφία του η Ίντερ θα παλέψει μέχρι τέλους για το Σκουντέτο».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version