Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βιερί: «Πιο ωραία η Σέριε Α με 3 διεκδικήτριες του τίτλου»
Home Page

Βιερί: «Πιο ωραία η Σέριε Α με 3 διεκδικήτριες του τίτλου»

Ο Βιέρι ανέφερε ότι είναι πολύ ωραίο τρεις ομάδες να βρίσκονται στην κούρσα του τίτλου της Σέριε Α.

15.02.2020 | 13:58

Ο Κριστιάν Βιέρι μας μοιράστηκε την χαρά του που φέτος το Ιταλικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Τρεις πρώην του ομάδες οι Ίντερ, Λάτσιο και Γιουβέντους παλεύουν για την φετινή Σέριε Α. Μετά από 23 αγωνιστικές η Ίντερ αν και ισόβαθμη στους 54 βαθμούς με την Γιουβέντους προηγείται με διαφορά γκολ. Στην τρίτη θέση οι αετοί της Ρώμης με συγκομιδή 53 βαθμών.

Μένουν μόνο 15 αγωνιστικές για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής του Ιταλικού πρωταθλήματος. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια φέτος είναι μία από τις χρονιές με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την κούρσα του τίτλου.

Ο βετεράνος διεθνής Ιταλός επιθετικός δήλωσε στο ANSA ότι: ‘ Δεν έχω αγαπημένη ομάδα. Πανηγυρίζω για όλες αυτές τις ομάδες που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ με την φανέλα τους. Δούλεψα σε αυτές τις ομάδες και αποκόμισαν διαφορετικά πράγματα στην κάθε περίσταση. Φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο όμορφο γιατί τρεις ομάδες μάχονται για το Scudetto. Αυτό έχει να συμβεί 15 χρόνια, έχει τόσο ενδιαφέρον .

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version