ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Μυθικός Χάαλαντ καθάρισε μόνος του την Παρί!(vid)

Η Ντόρτμουντ με τον Χάαλαντ να βρίσκει δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πήρε την νίκη με 2-1 και ελπίζει στην πρόκριση.

Μυθικός Χάαλαντ καθάρισε μόνος του την Παρί!(vid)

Με έναν μυθικό Έρλινγκ Χάαλαντ η Ντόρτμουντ πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Παρί και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την είσοδο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα πλέον θα κριθούν στον επαναληπτικό του Παρισιού, με τους Γάλλους πάντως να στερούνται τον Βεράτι, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Το ματς

Ο Τόμας Τούχελ έβαλε βασικό τον Νειμάρ, παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του, αφήνοντας στον πάγκο τον Μάουρο Ικάρντι. Κατά τα άλλα, οι δύο προπονητές παρέταξαν τις ομάδες τους με τις αναμενόμενες συνθέσεις.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται πολύ προσεκτικές, δίνοντας έμφαση κυρίως στην εξουδετέρωση του αντιπάλου. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς πάντως να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Κέιλορ Νάβας.

Η πρώτη ευκαιρία για τη Ντόρτμουντ ήρθε στο 14. Μετά από κόρνερ της Παρί, ο Σάντσο έκανε τρελή κούρσα 60 μέτρων με τη μπάλα, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 27 ο ίδιος παίκτης δοκίμασε ξανά την τύχη του, όμως το σουτ του πήγε στο κέντρο της εστίας και ο Νάβας δεν είχε πρόβλημα να απομακρύνει τη μπάλα. Τα επόμενα λεπτά μέχρι την ανάπαυλα πέρασαν χωρίς να σημειωθεί κάτι ιδιαίτερο. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0. Εικόνα

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αντίστοιχο ρυθμό με το πρώτο μέρος, μέχρι που ήρθε η…καταιγίδα! Mέσα σε 8 λεπτά συνέβη ότι δεν είχε συμβεί σε ολόκληρο το παιχνίδι. Στο 69ο λεπτό, ο Χακίμι έκανε την πλαγιοκόπηση από τα δεξιά και γύρισε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι. Το σουτ του Γκερέιρο κόντραρε στους αμυντικούς της Παρί, με τη μπάλα να στρώνεται στον Χάαλαντ που με προβολή άνοιξε το σκορ.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Βεστφαλών, ο Νειμάρ είχε την απάντηση για την Παρί στο 74. Ο Εμπαπέ έκανε την κίνηση από τα δεξιά, πήρε και μια κόντρα και γύρισε τη μπάλα στον Βραζιλιάνο, που σε κενή εστία πλάσαρε για το 1-1. Ο τρομερός Χάαλαντ όμως ήταν και πάλι εκεί. Μόλις δύο λεπτά μετά το γκολ της Παρί, ο νεοεισελθών Ρέινα πάσαρε στον Νορβηγό και εκείνος με ένα ξερό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στον ουρανό της εστίας του Νάβας, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Παρί πίεσε ξανά για την ισοφάριση, όμως το αριστερό σουτ του Νειμάρ κατέληξε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Μπούρκι.

Έτσι, οι Βεστφαλοί κράτησαν το πολύτιμο προβάδισμα και πηγαίνουν στο Παρίσι για να το υπερασπιστούν. Η ρεβάνς αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την πρόκριση.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ