Παρί Σεν Ζερμέν

Κελαϊφί: “Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο εις βάρος μου”!

Απάντησε στις κατηγορίες ο Κελαϊφί, διαψεύδοντας οποιαδήποτε παράνομη εμπλοκή του στην υπόθεση. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη εδώ και τρία χρόνια.

Την δικιά του απάντηση στο μεγάλο θέμα της ημέρας έδωσε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, κατηγορείται επίσημα για την εμπλοκή του σε σκάνδαλο της FIFA. Σύμφωνα με την Γενική Εισαγγελία στην Ελβετία, ο Κελαϊφί κατηγορείται ότι δωροδόκησε τον πρώην γενικό γραμματέα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ώστε να πάρει το δικό του τηλεοπτικό δίκτυο τα δικαιώματα των Παγκοσμίων Κυπέλλων 2026 και 2030.

Ο ισχυρός άντρας της Παρί, φέρεται να έχει μεταβιβάσει στον Ζερόμ Βάλκε μια υπερπολυτελή βίλα στην Σαρδηνία, αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι κατάφερε να είναι το BeIN Sports το δίκτυο που επιλέχθηκε σε συγκεκριμένες χώρες, για να έχει τα δικαιώματα των επερχόμενων Μουντιάλ. Κελαϊφί: "Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο εις βάρος μου"!

Ο Κελαϊφί προέβη σε δηλώσεις που μεταξύ άλλων αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση. Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Παρί, ενημέρωσε ότι η υπόθεση “τρέχει” εδώ και τρία χρόνια, χωρίς καμία κατηγορία να ευσταθεί. Για οτιδήποτε έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν έχει δικαιωθεί και το ίδιο θα κάνει και τώρα.

Οι δηλώσεις του

“Υστερα από τρία εξαντλητικά χρόνια ερευνών, όπου συνεργάστηκε ανοιχτά και πλήρως με τον Γενικό Εισαγγελέα της Ελβετίας, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι όλες οι κατηγορίες για την κατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 και του 2030 κατέπεσαν. Όπως έλεγα, ούτως ή άλλως, διαρκώς και επανειλημμένα για τρία χρόνια, καθώς δεν υπήρχε ούτε ένα στοιχείο εις βάρος μου. Έχω απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες περί δωροδοκίας. Η υπόθεση έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα. Παρότι υπάρχει μία δευτερεύουσα κατηγορία, έχω κάθε προσδοκία πως θα αποδειχθεί κι αυτή αβάσιμη”, κατέληξε ο Κελαϊφί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ