ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ισάξιος αλλά ηττημένος ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0 και χωρίς να είναι χειρότερος έμεινε με τις καλές εντυπώσεις. Δύσκολο το έργο του καθώς πλέον χρειάζεται καθαρή νίκη μέσα στο Έμιρεϊτς.

Ισάξιος αλλά ηττημένος ο Ολυμπιακός!

Σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Άρσεναλ, ηττήθηκε από την κλάση των παικτών της Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι είχαν τις στιγμές τους στο παιχνίδι, δεν κατάφεραν όμως να κάνουν την υπέρβαση. Σαν να μην έφτανε αυτό, μια στιγμή και μια ενέργεια του Σάκα, ήταν αρκετά για να φύγουν οι Λονδρέζοι με σκορ πρόκρισης. Πλέον η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πάει στο Λονδίνο για την απόλυτη ανατροπή. Κρίμα για τους Πειραιώτες που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ήταν συνολικά πολύ ισορροπημένο για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα και με την δύναμη της έδρας προσπάθησε να ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 3΄ η μπάλα έφτασε στον Βαλμπουενά μέσα στην περιοχή. Εκείνος έπιασε κατευθείαν το σουτ. Ο Λένο αντέδρασε σωστά και παρότι η μπάλα έσκασε μπροστά του, κατάφερε να διώξει. Ένα λεπτό αργότερα ο Μασούρας είχε κεφαλιά από κοντά, αλλά πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Μετά το 15 κυρίως, η Άρσεναλ ισορρόπησε το ματς και έχασε την πρώτη της ευκαιρία στο 20′. Μετά από φοβερό συνδυασμό, ο Μαρτινέλι βρήκε τον Λακαζέτ, εκείνος όμως από κοντά έστειλε την μπάλα δεξιά από το κάθετο δοκάρι του Σα. Το επόμενο πιο αξιοσημείωτο γεγονός του πρώτου ημιχρόνου, ήταν η κίτρινη κάρτα του Σεμέδο, που του στερεί τη συμμετοχή του στην ρεβάνς του Λονδίνου. Ισάξιος αλλά ηττημένος ο Ολυμπιακός!(vid)

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Άρσεναλ πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά επέδειξε φλυαρία και κυρίως μεγάλη δυσκολία στην διάσπαση της αντίπαλης άμυνας. Είχαν μεν την κατοχή, αδυνατούσαν όμως να παράξουν ευκαιρίες. Στο 73′ ο Βαλμπουενά έκανε καλή εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, η μπάλα πήγε να φύγει από τον Λένο, πρόλαβε όμως και την μπλόκαρε την την τελευταία στιγμή και πριν ο Αραμπί κάνει το 1-0. Μετά από εκείνο το σημείο, ο Ολυμπιακός ανέβηκε και έγινε εκείνος πιο απειλητικός. Παρόλα αυτά, η κλάση των παικτών των κανονιέρηδων φάνηκε σε μία φάση. Στο 82΄ σε μια ανύποπτη σχετικά φάση βρήκε δίχτυα. Ο Σάκα από αριστερά έκανε μαγική παράλληλη πάσα στον Λακαζέτ και εκείνος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να βάλει μπροστά την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να προσπαθούν το 0-1 όμως παρέμεινε μέχρι το τέλος. Στο 85΄ ο Παπασταθόπουλος είχε δοκάρι και έτσι ο Ολυμπιακός γλίτωσε τα χειρότερα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ