Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συμφώνησε με Ρεάλ και μένει Μαδρίτη ο Μπενζεμά!
Ρεάλ Μαδρίτης

Συμφώνησε με Ρεάλ και μένει Μαδρίτη ο Μπενζεμά!

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπενζεμά «έδωσαν τα χέρια» και ο Γάλλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Μαδριλένους!

21.02.2020 | 16:18

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ο Καρίμ Μπενζεμά έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει μετατραπεί στον σημαντικότερο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της Ρεάλ. Ο Γάλλος έχει ακούσει… τα πάντα από το κοινό των Μαδριλένων κατά καιρούς. Ωστόσο, ο ίδιος φροντίζει να απαντάει με τις εμφανίσεις και τα επιτεύγματα του. Φέτος είναι η χρονιά του και πλέον έχει κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό όλων των ανθρώπων του συλλόγου…

Το συμβόλαιο του με τους Μαδριλένους έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021! Εδώ και μέρες όμως έχουν ξεκινήσεις οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του. Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις ήταν αρκετά σύντομες, καθώς επήλθε γρήγορα η συμφωνία!

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο έμπειρος άσος έχει ήδη υπογράψει το νέο συμβόλαιο, ωστόσο οι δύο πλευρές αποφάσισαν να γίνει επίσημο μετά το τέλος της σεζόν. Ισπανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως του έγινε πρόταση για μονοετή επέκταση με τον Μπενζεμά να λέει το «ναι» με συνοπτικές διαδικασίες.

Να τονίσουμε πως πολιτική της Ρεάλ εδώ και χρόνια είναι να προτείνει μονοετή συμβόλαια στους ποδοσφαιριστές άνω των 30 ετών. Ο Γάλλος έχει γίνει από τους πλέον αγαπητούς των φιλάθλων μετά και τις τελευταίες σεζόν και ήδη επικρατεί ενθουσιασμός για την απόφαση της διοίκησης να συνεχίσουν μαζί για αρκετό ακόμα καιρό…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version