ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Ένας Ρέμπιτς δεν σε βγάζει Ευρώπη! (vid)

O Άντε Ρέμπιτς σκόραρε ξανά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να δώσει τη νίκη στη Μίλαν κόντρα στη Φιορεντίνα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1. Από το 62' οι «βιόλα» αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο!

Ένας Ρέμπιτς δεν σε βγάζει Ευρώπη! (vid)

O Άντε Ρέμπιτς σκόραρε ξανά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να δώσει τη νίκη στη Μίλαν κόντρα στη Φιορεντίνα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Μίλαν έμεινε στην 7η θέση με 36 βαθμούς και είναι ισόβαθμη με την 6η Νάπολι. Με λίγα λόγια οι «ροσονέρι» δεν είναι μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά όσο θα χάνει ευκαιρίες να μην παίρνει τέτοια ματς όπως με τη Φιορεντίνα, τότε τα πράγματα θα γίνονται πιο δύσκολα.

Διότι η Μίλαν απόψε έχασε μεγάλη ευκαιρία! Παρά το γεγονός ότι η Φιορεντίνα ήταν καλύτερη και είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες από την αντίπαλό της, η Μίλαν μέχρι το 85′ ήταν μπροστά στο σκορ ενώ έπαιζε και με παίκτη περισσότερο από το 62′!

Στο 35′ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε, διότι ο Σουηδός έκανε χέρι. Όλα τα σημαντικά όμως έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο! Στο 56′ ο Άντε Ρέμπιτς σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή (η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό, μπερδεύοντας τον τερματοφύλακα) και έβαλε μπροστά τη Μίλαν, με τον Κροάτη επιθετικό να σκοράρει για 4ο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι! Τρία για το πρωτάθλημα (Ίντερ, Τορίνο, Φιορεντίνα) και ένα για το Coppa Italia (Γιουβέντους)!

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 62′ η Φιορεντίνα έμεινε και με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας αποβολής του Ντάλμπερτ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Εκεί οι περισσότεροι πίστεψαν πως η Μίλαν, εύκολα ή δύσκολα, θα έφτανε στη νίκη!

Αμ δε… Στο 83′ ο Ρομανιόλι έκανε πέναλτι στον Κουτρόνε και ο Πουλγκάρ ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, ευστοχώντας και διαμορφώνοντας στο 85′ το τελικό 1-1! Στο 91′, μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να κάνουν την ολική ανατροπή, με τον Βλάχοβιτς να αστοχεί σε κενό τέρμα και να μην μπορεί να κάνει το 2-1 για τους «βιόλα»!

Η Φιορεντίνα πλέον βρίσκεται στην 13η θέση με 29 βαθμούς και έχει απόσταση 7 πόντων και από την Ευρώπη και από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Κάσερες, Πετσέγια, Λιρόλα (73’ Ιγκόρ), Νταλμπέρ, Πουλγκάρ, Καστροβίλι (68’ Κουτρόνε), Ντάνκαν, Μιλένκοβιτς, Βλάχοβιτς, Κιέζα

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα (52’ Μπέγκοβιτς), Κόντι, Ρομανιόλι, Ερναντές, Τσαλχάνογλου, Γκάμπια (74’ Μουζάκιο), Κεσί, Καστιγιέχο (80’ Σελεμέκερς), Ιμπραΐμοβιτς, Ρέμπιτς

Τα highlights της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ