Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ με την Γιουνάιτεντ ο Φερνάντες!
Home Page

Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ με την Γιουνάιτεντ ο Φερνάντες!

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχε θέσει ως στόχο την επιστροφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ!

24.02.2020 | 00:49

Ο Μπρούνο Φερνάντες ονειρεύεται να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αν μη τι άλλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ανέβει επίπεδο μετά την προσθήκη του Μπρούνο Φερνάντες κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Πορτογάλος έχει ήδη τεράστιο αντίκτυπο στην αγωνιστική εικόνα των κόκκινων διαβόλων…

Μάλιστα στο τελευταίο ματς κόντρα στην Γουότφορντ, ο έμπειρος άσος σημείωσε και το πρώτο του γκολ με την φανέλα των Άγγλων! Ο ίδιος νιώθει υπερήφανος με αυτό του το επίτευγμα…

«Αυτή είναι μια μέρα που ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να έχει. Νιώθω αρκετά τυχερός που σκόραρα! Ενώ κερδίσαμε και τους τρεις πόντους. Όλοι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εγώ θέλω μόνο να βοηθάω την ομάδα, μόνο αυτό με νοιάζει. Πιστεύω ο Μαρσιάλ να σημειώσει και άλλα γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όλοι ξέρουν πως θέλουμε να τερματίσουμε σε μια θέση που θα οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ! Είμαι εδώ για να πάρει η ομάδα μια από αυτές τις θέσεις και να συνεχίζει να παίρνει νίκες», είπε.

Πάντως ο Πορτογάλος έχει ήδη γίνει από τους αγαπημένους της εξέδρας, δείγμα του πόσο πολύ έλειψε στην Γιουνάιτεντ ένας ποδοσφαιριστής με τα δικά του χαρακτηριστικά. Ενώ, ο Σόλσκιερ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην άσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος έχει ήδη μετατραπεί στο σημαντικότερο ποδοσφαιριστή του ρόστερ..

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version