Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χουτ: “Έχω σταματήσει να βλέπω το el clasico”!
Ρεάλ Μαδρίτης

Χουτ: “Έχω σταματήσει να βλέπω το el clasico”!

Ο Ρόμπερτ Χουτ εξήγησε τους λόγους που έχει σταματήσει πλέον να βλέπει παιχνίδια ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

01.03.2020 | 13:17

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ευρώπη ξεκινάει σε λίγη ώρα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Μάλιστα η συγκεκριμένη βαθμολογική κατάσταση το αναγάγει σε ένα ματς που κρίνει πολλά. Πέρα από την αίγλη που πάντα έχει μια αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, στην προκειμένη περίπτωση διακυβεύεται και κάτι πολύ μεγάλο, βαθμολογικά. Η Μπαρτσελόνα έχει 55 βαθμούς μετά από 25 παιχνίδια και αν κερδίσει, ουσιαστικά αγκαλιάζει τον τίτλο. Από την άλλη η Ρεάλ, θέλει όσο τίποτα την νίκη, για να πάει στους 56 και να είναι και πάλι μόνη στην κορυφή. Προέρχεται από δύσκολη εβδομάδα και μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν βάλσαμο για αυτή. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι που καταφέρνουν και μένουν ασυγκίνητοι από όλα αυτά. Ο Ρόμπερτ Χουτ, είναι ένας από αυτούς.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός και μέλος της ομάδας του θαύματος της Λέστερ, δεν ασχολείται καθόλου με το el clasico. Το παιχνίδι έχει πάρει μια μορφή που δεν του αρέσει πλέον και για αυτό έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί. Ο Γερμανός είναι ξεκάθαρος και πλέον δεν θέλει να ακούει για την συγκεκριμένη μάχη. Θεωρεί ότι το ποδόσφαιρο έχει μπει σε δεύτερη μοίρα.

Τα λόγια του Χουτ

Ο Ρόμπερτ Χουτ ανέφερε: “Δεν βλέπω καν πια το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρσελόνα. Είναι χάλια. Το μόνο που βλέπεις, είναι 20 άτομα να τρέχουν και να φωνάζουν γύρω από έναν διαιτητή”. 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version