Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρούνεϊ: Μικρή ομάδα η Σίτι – Μην ξεχνάμε την ιστορία!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρούνεϊ: Μικρή ομάδα η Σίτι – Μην ξεχνάμε την ιστορία!

Το Μάντσεστερ θα είναι για πάντα κόκκινο, παρά τις πρόσφατες επιτυχίες της Σίτι, δήλωσε περήφανα ο Γουέιν Ρούνεϊ.

08.03.2020 | 22:22

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είδε την πρώην ομάδα του να κερδίζει ξανά την Μάντσεστερ Σίτι και “ξεσπάθωσε”. Ο Άγγλος που έχει επιστρέψει στην Αγγλία μετά το πέρασμά του από την Αμερική, χάρηκε ιδιαιτέρως το 2-0 των κόκκινων διαβόλων έναντι των πολιτών και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση του. Μπορεί η Γιουνάιτεντ να βρίσκεται σε παρατεταμένη κακή περίοδο, αυτό όμως δεν μπορεί να διαγράψει το ένδοξο παρελθόν. Ειδικά για τον κάποιον που ήταν κομμάτι πολλών επιτυχιών της ομάδας.

Ο Ρούνεϊ αναγνωρίζει ότι τα τελευταία χρόνια, η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή που κυριαρχεί. Και στο Μάντσεστερ, αλλά και γενικά σε ολόκληρη την Αγγλία. Δεν προσπάθησε λοιπόν να μειώσει τις επιτυχίες της, απλώς τόνισε ότι είναι πρόσφατες και είναι…μόνο αυτές. Η ιστορία της συμπολίτισσας και αιώνιας αντιπάλου, δεν είναι άξια αναφοράς, ειδικά όταν μπαίνει στο ζύγι με την αντίστοιχη της Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν καταφέρει πολλά σπουδαία πράγματα και με τίποτα δεν μπορούν να διαγραφούν.

Τα λόγια του Ρούνεϊ

“Παρακολούθησα το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν πάντα μια μικρή ομάδα. Μερικά χρόνια επιτυχιών, δεν μπορούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε το παρελθόν. Ειδικά για εμάς που έχουμε ζήσει τόσες επιτυχίες. Το Μάντσεστερ θα είναι για πάντα κόκκινο”, ανέφερε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version