ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Πάει για το μπαμ με Χάμες η Γουλβς

Το μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Χάμες Ροντρίγκεζ, θέλει να κάνει δικό της η προσεχή αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ, Γουλβς.

Πάει για το μπαμ με Χάμες η Γουλβς

Η καριέρα του Χάμες Ροντρίγκεζ στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει χαρακτηριστεί από σκαμπανεβάσματα με το τελικό πρόσημο να είναι αρνητικό. Σε 124 εμφανίσεις με τη φανέλα της “βασίλισσας” μετράει 37 γκολ και 42 ασίστ. Ωστόσο, τη φετινή χρονιά δεν έχει προσφέρει. Ειδικότερα, μετά την επιστροφή του από το διετή δανεισμό στη Μπάγερν μετράει μόλις 1 γκολ και 1 ασίστ σε 13 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι, η “βασίλισσα” είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει αρκεί να λάβει τουλάχιστον τα χρήματα που δαπάνησε για την απόκτησή του. Θυμίζουμε ότι είχε ξοδέψει 80 εκατομμύρια ευρώ περίπου για να τον αποκτήσει το 2014 από τη Μονακό.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της El Desmarque, πάντως, μία αγγλική ομάδα επιθυμεί διακαώς την υπογραφή του Κολομβιανού. Πρόκειται για τη Γουλβς, η οποία κάθε χρόνο βελτιώνεται υπό τις οδηγίες του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Ωστόσο, οι οικονομικές απαιτήσεις της Ρεάλ στέκονται εμπόδιο στην υλοποίηση της μεταγραφής. Γι΄αυτό το λόγο, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ζόρσε Μέντες, έχει αναλάβει να πείσει τον ισπανικό σύλλογο να κατεβάσει την τιμή.

χάμες

REAL MADRID-SEVILLA CAMBIO DE JAMES

Θετικός στην έξοδο ο Χάμες

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πάντως, είναι πρόθυμος να αναζητήσει μία νέα περιπέτεια στην καριέρα του. Εξάλλου, ο μικρός χρόνος συμμετοχής του τον έχει δυσαρεστήσει, καθώς ήδη ανησυχεί ότι μπορεί να επηρεάσει τη συμμετοχή στο επικείμενο Κόπα Αμέρικα. Ας σημειωθεί, πάντως, ότι και ο Χάμες δεν έχει βοηθήσει τον εαυτό του. Αρχικά, γιατί δεν απέδωσε τα αναμενόμενα όταν του δόθηκαν οι ευκαιρίες. Δεύτερον, επειδή ταλαιπωρήθηκε από 2 τραυματισμούς τη φετινή σεζόν που τον άφησαν αρκετά πίσω στα πλάνα του Ζιντάν.

Για την απόκτηση του Χάμες, πάντως, η Γουλβς είναι διατεθειμένη να πουλήσει και ένα πολύτιμο παίκτη της. Αναφερόμαστε, βέβαια, στον Ραούλ Χιμένεζ που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν τη φετινή χρονιά. Έτσι, οι “λύκοι” προκειμένου να αποκτήσουν “ρευστό” αναμένεται να τον πουλήσουν ακριβά είτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε σε οποιονδήποτε άλλο σύλλογο που θα εκφράσει το ενδιαφέρον του το προσεχές καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ