ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

«Πεντάρα» της Γιουνάιτεντ στην Αυστρία… και περιμένει την ΟΥΕΦΑ! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 5-0 της Λίντσερ εκτός έδρας, τεράστιο «διπλό» και για την Βασιλεία μέσα στην Φρανκφούρτη. Νίκη στο.. παρά πέντε για την Μπασάκσεχιρ επί της Κοπεγχάγης!

«Πεντάρα» της Γιουνάιτεντ στην Αυστρία… και περιμένει την ΟΥΕΦΑ! (vid)

Φάση των «16» του Europa League

Σπουδαία εκτός έδρας νίκης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 5-0 επί της Λίντσερ! Kλείδωσαν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ οι Άγγλοι.

Προαπαιτούμενο όμως είναι… το να συνεχιστεί η διοργάνωση, κάτι που θεωρείται δύσκολο.

Έκπληξη η εκτός έδρας νίκη της Βασιλείας στην έδρα της Άιντραχτ με 3-0. Νίκη και για την Μπασάκσεχιρ επί της Κοπενγάχης!

  • Λίντσερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ0-5

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή φόρμα. Η ομάδα του Σόλσκιερ ήταν αυτή που δημιούργησε την πρώτη καλή φάση του ματς με τον Μάτα στο 15′.

Οι Άγγλοι έδειχναν πως αργά ή γρήγορα θα βρουν το γκολ και το κατάφεραν. Στο 28΄ο Ιγκάλο εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Φερνάντες και με εκπληκτική ατομική ενέργεια έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του!

Η Λίντσερ δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αμυνόντουσαν υποδειγματικά. Έτσι το ημίχρονο τελείωσε με το 1-0 υπέρ των Άγγλων..

Οι κόκκινοι διάβολοι ήταν αυτοί που μπήκαν αποφασισμένοι να κλειδώσουν άμεσα την νίκη. Στο 58′ ο Ντάνιελ Τζέιμς με ωραία ενέργεια άδειασε τους αμυντικούς της Λίντσερ και έγραψε με ωραίο σουτ το 2-0…

Στο 83΄η ομάδα του Σόλσκιερ έκανε και το 3-0 με τον Μάτα να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.. ανενόχλητος. Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τους κόκκινους διαβόλους που δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση!Ο Γκρίνγουντ έκανε το 4-0 στο 91′, ενώ ο Περέιρα στο 93΄διαμόρφωσε το τελικό 5-0!

  • Άιντραχτ Φρακνφούρτης-Βασιλεία 0-3

Οι Ελβετοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Γερμανούς καθώς πήραν το προβάδισμα στο 27′ με τον Κάμπο. Οι παίκτες των γηπεδούχων προσπάθησαν να αντιδράσουν και να βρουν την ισοφάριση πριν το τέλος του ημιχρόνου, ωστόσο δεν τα κατάφεραν

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεζαν από το πρώτο λεπτό και έδειχναν ικανοί ακόμα και για την ανατροπή. Ωστόσο, οι Ελβετοί ήταν εκείνοι που σκόραραν στο 73′ με τον Μπουά.

Οι φιλοξενούμενοι με νέα εξαιρετική αντεπίθεση κατάφεραν να σκοράρουν και τρίτο γκολ με τον Φρέι, κλειδώνοντας την πρόκριση!

  • Μπάσακσεχιρ-Κοπεγχάγη 1-0

Από το πρώτο και όλας λεπτό φάνηκαν οι επιθετικές ορέξεις των δύο ομάδων. Ήταν ένα ματς με εξαιρετική ρυθμό από την αρχή, με την μπάλα να πηγαίνει.. πάνω κάτω! Βίσκα και Μπα έχασαν δύο.. τεράστιες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, με την ομάδα του Ζέκα όμως να κρατάει το μηδέν στην άμυνα. Έτσι το 0-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου..

Το δεύτερο ημίχρονο είχε τον ίδιο τρελό ρυθμό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Στο 85΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα καθώς ο Βίσκα ευστόχησε για το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ