Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άντριαν: “Και ο Κασίγιας και ο Βαλντές έχουν κάνει λάθη”!
Λίβερπουλ

Άντριαν: “Και ο Κασίγιας και ο Βαλντές έχουν κάνει λάθη”!

Ο Άντριαν έχει πάρει βαριά την αντίδραση του κόσμου προς το πρόσωπό του μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο και νιώθει αδικημένος.

15.03.2020 | 20:42

Η Λίβερπουλ σε μία χρονιά που όλα της πήγαιναν περίφημα, αποκλείστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, μόλις στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν ένας οδυνηρός αποκλεισμός για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που κρατά πλέον τα σκήπτρα, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Δόθηκε τεράστια μάχη και κατά πολλούς, ο Άντριαν ήταν ο μοιραίος του αποκλεισμού. Η αλήθεια είναι ότι η Λίβερπουλ έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά λίγο ο Όμπλακ, λίγο η ατυχία, λίγο ο Άντριαν, δεν κατάφερε να προκριθεί.

Ο τερματοφύλακας των κόκκινων κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Άλισον για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από ότι φαίνεται, δεν τα πήγε όπως θα έπρεπε. Η αντίδραση του κόσμου δεν ήταν καθόλου καλή στην δικιά του περίπτωση, αφού του αποδόθηκε μεγάλο μέρος της ευθύνης. Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, νιώθει αδικημένος από όλα αυτά που έχει ακούσει και θεωρεί ότι όλοι κάνουν λάθη. Μάλιστα πιστεύει ότι οι μεγάλοι τερματοφύλακες πάντα είχαν την υποστήριξη του κόσμου ακόμα και στα λάθη τους. Εκείνος όμως, δεν εξέλαβε κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά και για να τα λέμε όλα, ο Άντριαν ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό.

Τα λόγια του Άντριαν

Από μεριάς μου αναλαμβάνω όλο το φταίξιμο για τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο. Πάντως, θρύλοι του αθλήματος όπως ο Κασίγιας και ο Βαλντές, κάναν επίσης λάθη. Εκείνοι όμως πάντα είχαν την στήριξη του κόσμου. Εγώ δεν την είχα. Ήταν μια πάρα πολύ άσχημη εμπειρία για εμένα”, ανέφερε προφανώς πικραμένος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version