Ισπανία

Γκαγιά : “Μην απασχολείτε άσκοπα τους γιατρούς”!

Ο Γκαγιά, που βρέθηκε θετικός στον COVID-19, έστειλε το δικό του μήνυμα

Ο Χοσέ Γκαγιά, ένας εκ των ποδοσφαιριστών που διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό, έστειλε ενωτικό μήνυμα μέσω των social media. Ο αμυντικός της Βαλένθια κάλεσε τον κόσμο να σκεφτεί τις ευπαθείς ομάδες και να μην απασχολεί χωρίς λόγο το ιατρικό προσωπικό.

“Έχω κάνει το τεστ και είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Είμαι κλεισμένος στο σπίτι μου και δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Παρόλα αυτά, θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να σας συμβουλεύσω να είστε προσεκτικοί αυτές τις ημέρες. Οι μεγαλύτεροι άνθρωποι το έχουν περισσότερη ανάγκη και πρέπει να τους δώσουμε προτεραιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και όσους εργάζονται στα νοσοκομεία. Δεν θα ξεχάσω το πώς μου συμπεριφέρθηκαν και το τι κάνουν για να είμαστε ασφαλείς. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες της πανδημίας. Αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε”. Valencia full-back Jose Gaya

Ο Γκαγιά ήταν το τρίτο κρούσμα της Βαλένθια, μαζί με τον Μανγκαλά και το Γκαράι. Ωστόσο, παραμένει ψύχραιμος αφού γνωρίζει ότι ο πραγματικός κίνδυνος βρίσκεται στους πιο ηλικιωμένους ανθρώπους. Η Ισπανία βρίσκεται σε lockdown, με το πρωτάθλημα να αναβάλλεται για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ο κορωνοϊος έχει πλήξει για τα καλά τους Ισπανούς. Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, υπάρχουν κοντά στις 8 χιλιάδες κρούσματα, με πάνω από 290 θανάτους. Έτσι, το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα, μέχρι να αποκατασταθεί με το καλό η τάξη και επανέλθουν τα πράγματα στην κανονική τους ροή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ