Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάσιμο της Νάπολι για Τσιμίκα, θέλει περισσότερα ο Ολυμπιακός!
Νάπολι

Μπάσιμο της Νάπολι για Τσιμίκα, θέλει περισσότερα ο Ολυμπιακός!

Έτοιμη για νέα προσφορά η Νάπολι μετά το «άκυρο» των ερυθρόλευκων!

17.03.2020 | 12:16

Αποφασισμένη να εντάξει στο ρόστερ της από τη νέα σεζόν τον Κώστα Τσιμίκα εμφανίζεται η Νάπολι, η οποία κατέθεσε νέα μεγάλη προσφορά για τον διεθνή Έλληνα μπακ.

Ο Έλληνας αμυντικός με τις εμφανίσεις του δύσκολα θα παραμείνει στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά, καθώς εκτός των «παρτενοπέι» και άλλες ομάδες εξετάζουν την απόκτησή του.

Ποιοτική κίνηση για μια θέση που φαίνεται να «πονάει»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Gazzetta Dello Sport» η ομάδα του Τζενάρο Γκατούσο φαίνεται να κατέθεσε πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία από ότι φαίνεται έπεσε πάνω σε… πόρτα. Αιτία φαίνεται να είναι η επιθυμία των Πειραιωτών για μια μεγαλύτερη προσφορά, συνυπολογίζοντας την τρομερή σεζόν του 23χρονου αριστερού αμυντικού τόσο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις όσο και στις εγχώριες.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, η συμφωνία είναι πολύ πιθανό να επέλθει, αν οι Ναπολιτάνοι επανέλθουν με νέα προσφορά η οποία θα αγγίξει τα 20 εκατομμύρια ευρώ! Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής των «παρτενοπέι», Κριστιάνο Τζιουντόλι, εμφανίζεται αισιόδοξος πως εν τέλει θα υπάρξει η «χρυσή τομή» στις δύο πλευρές.

Να σημειωθεί πως η Νάπολι αντιμετωπίζει προβλήματα στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς μόνο ο Μάριο Ρουί είναι διαθέσιμος στο ρόστερ της ομάδας, ενώ ο Φαουζί Γκουλάμ δεν υπολογίζεται.

Τη φετινή σεζόν ο Τσιμίκας μετράει 37 αναμετρήσεις και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version