Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στα τιρκουάζ από του χρόνου η Λιβερπουλ!(pic)
Λίβερπουλ

Στα τιρκουάζ από του χρόνου η Λιβερπουλ!(pic)

Η συμφωνία της Λίβερπουλ με την Nike ξεκινάει εντυπωσιακά, με τους κόκκινους από του χρόνου να γίνονται...τιρκουάζ. Τουλάχιστον για τα εκτος έδρας.

19.03.2020 | 23:18

Μπορεί αυτή η χρονιά να μην έχει τελειώσει και κανείς να μην ξέρει το πότε επιτέλους θα τελειώσει, παρόλα αυτά τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την Λίβερπουλ από το να ετοιμαστεί για την νέα σεζόν. Όχι, δεν πρόκειται για κάποια μεταγραφή. Πρόκεται για την νέα της εμφάνιση, την οποία και θα λανσάρει από την σεζόν 2020 – 2021 και θα είναι τιρκουάζ.

Η ομάδα του Κλοπ, προχώρησε σε μία αλλαγή στο εμπορικό κομμάτι. Η συνεργασία της με την New Balance ολοκληρώνεται στα τέλη Μαΐου, από την 1η Ιουνίου τίθεται σε ισχύ η συμφωνία της με την Nike που μάλιστα είναι πενταετούς διάρκειας. Μία ιστορική συμφωνία της ομάδας του λιμανιού, που θα της επιφέρει τεράστια έσοδα.

Όπως είναι λογικό, ένα τέτοιο deal πρέπει να μπει στην αγορά με μια μεγάλη έκπληξη. Με κάτι που θα κάνει “κρότο”. Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, κατασκευάστηκε η νέα εκτός έδρας εμφάνιση των κόκκινων. Αυτή δεν θα μοιάζει με καμία από αυτές που έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν και φυσικά το “τιρκουάζ”, είναι ένα χρόνο που δύσκολα θα μάντευε κάποιος, αν τον ρωτούσαν τι χρώματα θα φοράει του χρόνου η Λίβερπουλ.

Η ιστοσελίδα “Footy Headlines” παρουσίασε την πρώτη εικόνα που διέρρευσε στο διαδίκτυο από τη νέα εκτός έδρας εμφάνιση της Λίβερπουλ. Αυτή θα έχει χρώμα τιρκουάζ με μαύρες λεπτομέρειες. Πάνω στη φανέλα είναι εντυπωσιακά τα ανάγλυφα σχέδια που έχουν να κάνουν με κομμάτια της ιστορίας του αγγλικού συλλόγου.

Δείτε την φωτογραφία

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version